Friss hírek

Norris nincs még „tökéletes állapotban” a rablótámadás után

Nincs még „tökéletes állapotban” a hazai versenyére készülő Lando Norris azok után, hogy múlt vasárnap kirabolták őt a labdarúgó Európa-bajnokság döntőjét követően.

A McLaren brit versenyzője a Wemley-ben tekintette meg az Olaszország – Anglia mérkőzést, a döntő után pedig épp autójához sétált, amikor ismeretlenek megtámadták őt, és elrabolták közel 17 millió forintot érő karóráját.

Ez volt egyébként az első labdarúgó-mérkőzés, melyen Norris nézőként részt vett, csapata pedig az eset után közleményt adott ki, melyben azt írták, versenyzőjük szerencsére nem sérült meg, ám érthető módon megrázták a történtek.

„Jól vagyok, köszönöm” – mondta csütörtökön, Silverstone-ban a fiatal versenyző. „Talán nem vagyok tökéletes állapotban, de abban leszek. Azt gondolom, az egyik legjobb dolog, hogy eljöhettem Silverstone-ba, és kiverhetem a fejemből ezt az egészen, és másra fókuszálhatok. Szóval izgatottak vagyunk, hogy itt lehetünk.”

„Szóval rendben leszek, biztos vagyok abban, hogy már péntekre.”

Norris idén remek formában van: már három dobogós eredményt szerzett, Silverstone-ban pedig teltház előtt, hazai közönsége előtt versenyezhet.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!