Friss hírek

Norris örül, hogy betegen is jól tudott teljesíteni

Ételmérgezésből lábadozott még pénteken a McLaren ifjú titánja, Lando Norris, ezért különösen elégedett azzal a 4. hellyel, amit a Brazil Nagydíj időmérő edzésén szerzett meg.

Norris csütörtökön ki sem látogatott a pályára, pénteken azonban már tiszteletét tette, sőt, autóba is tudott ülni. A brit pilóta végül a nehéz körülmények ellenére a 4. legjobb időt futotta az időmérőn, pedig elmondása szerint nem taktikáztak a legjobban a változékony körülmények közepette.

„Nagyon elégedett vagyok a pénteki nappal, mivel nem érzem jól magam” – mondta a brit pilóta a Sky Sports F1 televíziónak. „Úgy érzem, hogy nem csináltam olyan jól a dolgokat, mint kellett volna, mivel nem voltam 100 százalékos, de végül igazán jól alakult a dolog, szóval meglepően jó napom volt.”

Hirdetés
 

„Amikor a körülmények egy kicsit nehezebbek voltak, én voltam a leggyorsabb. El kellett döntenünk, hogy először gurulunk-e pályára, hogy felmérjük a körülményeket, vagy várunk egy kicsit. A második opció mellett döntöttünk, ami végül nem volt a legjobb, de így is sikerül a 4. helyet megszereznem, noha nagyon vizes volt már a pálya.”

Norris csapattársa, Daniel Ricciardo csak 14. lett Interlagosban.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Norris örül, hogy betegen is jól tudott teljesíteni
Russell: Készen állok, hogy világbajnok legyek
Kiderült, hol lesznek F1-es sprintfutamok jövőre
Alonso frusztrált ugyan, de azt mondja, örökké hálás lesz az Alpine-nak
Az FIA szerint jó döntést hoztak, hogy megemelik a padlóélek magasságát a Forma-1-ben
Hockenheim nem akar F1-es versenyt rendezni jövőre

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!