Norris: Piastri jobban megszorongat, mint Ricciardo - F1VILÁG.HU

Norris: Piastri jobban megszorongat, mint Ricciardo

Összehasonlította korábbi és jelenlegi csapattársát Lando Norris, aki szerint a McLaren jelenleg ígéretes pilótapárossal rendelkezik.

Daniel Ricciardo a tavalyi év során veszítette el az ülését a McLaren Forma-1-es csapatánál, miután két szezonon keresztül jelentősen elmaradt a teljesítménye Lando Norrisétól. Az istálló idén Ricciardo helyére egy másik ausztrál pilótát, Oscar Piastrit ültette, aki jelenleg az újonc szezonnal járó nehézségekkel küzd. Ennek ellenére Norris Miamiban úgy fogalmazott: az új csapattársa picit jobban megszorongatja őt, mint Ricciardo.

„Hogyan dolgozok vele, és hogyan dolgoztam Daniellel? Ez nem igazán változott. Talán az autó fejlődése kapcsán kicsit több visszajelzés érkezik. Ettől eltekintve mindkét pilóta arról számol be, mi történik az autóval és mi az elvárás vele kapcsolatban. Ezek összhangban vannak. Azt nem mondanám, hogy egyezik a vezetési stílusunk, de a megjegyzéseink és a panaszaink alapvetően egyformák, ami jó dolog. Imádnivaló srác, aki két lábbal a földön jár és keményen dolgozik. Más, mint Daniel, de jól érzem magam mellette. Nagyon gyors is – valószínűleg kicsit jobban meg vagyok szorongatva, mint az utóbbi évek során” – vont párhuzamot a brit pilóta.

 

Norris jelenleg tíz ponttal a kilencedik az összetett tabellán, míg Piastri négy egységgel a tizenegyedik helyet foglalja el. Norris az eddigi négy versenyhétvége során csak tőle független körülmények következtében kapott ki Piastritól, amikor Szaúd-Arábiában műszaki problémát szenvedett el.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Norris: Piastri jobban megszorongat, mint Ricciardo
Ferrari: Megvolt a tempónk a pole-hoz, így akár nyerhettünk is volna Monacóban
Problémás még a Mercedes autójának hátulja, ezt akarja megoldani a csapat
Verstappent leste az esős Monacóban Piastri
Átcsábította a McLaren a Red Bull mérnökigazgatóját

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!