Norris reagált a jövőjével kapcsolatos pletykákra - F1VILÁG.HU

Norris reagált a jövőjével kapcsolatos pletykákra

HIRDETÉS
A McLaren Forma-1-es csapatának ifjú versenyzője, Lando Norris azt mondja, a jövőjével kapcsolatos pletykák semmiféle hatással nincsenek rá, illetve csapatára.
Lando Norris, McLaren

A patinás brit istálló számára nehezen indult az idény: a Bahreini Nagydíjon Oscar Piastri műszaki hiba miatt kiesett, míg az ugyancsak technikai gondokkal bajlódó Norris ugyancsak kiállt, őt végül a 17. helyen rangsorolták az évadnyitón.

Norris jelenlegi szerződése 2025 végéig szól a McLarennél, a gyenge idénykezdet után pedig felröppentek a pletykák, melyek szerint a tehetséges versenyző csapatot válthat. Norris mindazonáltal azt mondja, a jövőjét firtató szóbeszédek nincsenek semmiféle hatással rá, illetve csapatára.

„Azt gyanítom, most azon a ponton vagyok, hogy semmiféle hatással nincs rám a dolog. Bizonyos tekintetben nem bánom, eltekintve persze attól, amikor komplett baromságokkal állnak elő, és teljesen hazug sztorikat kreálnak” – mondta a brit.

„Véleményem szerint egy bizonyos pontig a kemény kritika elfogadható. Van értelme. Azt persze nem szereti az ember, ha már túl sok, és a csapatban dolgozókra elkezd hatással lenni – főleg azért, mert néhányan közülük nem ismerik az igazságot.”

„Úgy gondolom, jó munkát végeztünk csapaton belül, illetve a McLarenen belül azzal, hogy elmagyaráztunk dolgokat az embereknek, elmondtuk nekik, hogy mi történik, és én is elmagyaráztam a történet rám eső részét. Olyasvalami ez, amivel olykor meg kell birkózni. Szóval rendben van a dolog számomra, mint ahogy a csapat számára is.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!