Norris reméli, a szezon második felében folytatják majd a remeklést - F1VILÁG.HU

Norris reméli, a szezon második felében folytatják majd a remeklést

HIRDETÉS
Jól indult a 2021-es szezon Lando Norris és a McLaren számára, a brit pilóta pedig azt reméli, a remek formát sikerül átmenteni az idény második felére is.
Lando Norris McLaren

A Forma-1-es világbajnokság az augusztusi nyári szünet után hétvégén folytatódik a Belga Nagydíjjal, Norris pedig természetesen igyekezett kipihenni a bajnokság első felének fáradalmait az elmúlt néhány hétben.

A bajnoki pontverseny 3. helyén álló angol pilóta így feltöltődve várhatja a belga versenyhétvégét, a spái versenypálya ráadásul a kedvencei közé tartozik.

„Alig várom már, hogy visszatérjünk Spába, és folytatódjon a szezon” – mondta a fiatal brit. „A rövidke szünet és a bajnokság második felére való felkészülés után várom már, hogy ismét autóba üljek.”

„A Belga Nagydíj egy különleges verseny. Először is azért, mert az egyik kedvenc pályám a naptárban, nagyon ritmusos és tempós a vonalvezetése. A Raidillon és az Eau Rouge az egyik legizgalmasabb kombináció a teljes naptárban, nagyon király padlógázzal teljesíteni őket egy modern F1-es autóval.”

„Ráadásul a családom nagy részének Belgium az otthona, ami mindig különlegessé teszi a versenyzést. Határozottan érezhető a rajongók szeretete is, szóval várom már, hogy pályára guruljunk, és remek show-val kápráztassuk el őket.”

„Nagyszerűen indult az idény, szóval most arra fókuszálunk, hogy ezt a lendületet továbbvigyük a szezon végéig.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!