HAMIL7ON
Lando Norris, McLaren MCL35

Norris reméli, több előzést látunk majd Törökországban

Norris reméli, több előzést látunk majd Törökországban

Soha nem versenyzett még Isztambulban, ám izgatottan várja a hétvégi Török Nagydíjat Lando Norris. A McLaren ifjú titánja reméli, erős teljesítményt nyújthatnak majd, és sikerül előnybe kerülniük a konstruktőri pontversenyben.

A világbajnoki küzdelemben óriási csata zajlik jelenleg a 3. helyért: a Renault előnye mindössze egyetlen pont a McLarennel és a Racing Pointtal szemben úgy, hogy a 2020-as szezonból már csak négy verseny van hátra.

A hétvégi Török Nagydíj már csak ezért is különösen izgalmasnak ígérkezik Lando Norrisék számára – az izgalmakat pedig csak fokozza, hogy a száguldó cirkusz mezőnye 2011 után először tér vissza az Istanbul Parkba.

„Isztambul egy új kihívás lesz számomra ezen a hétvégén, mivel még soha nem versenyeztem ott korábban – viszont nagyon várom már!” – mondta Norris.

„Az alapján, amit eddig láttam, az általam megnézett videók alapján minden adott ahhoz, hogy egy izgalmas versenyünk legyen.”

„Amikor az emberek erről a pályáról beszélnek, mindig megemlítik a 8-as kanyart, amit élvezetes kihívás lesz padlógázzal teljesíteni az idei autókkal.”

„A középmezőnyben zajló küzdelem szoros, mindössze 1 pont választ el egymástól három csapatot. Tudom, hogy nálunk mindenki mindent belead, hogy a lehető legjobban szerepeljünk ezen a hétvégén.”

„Remélhetőleg ezen a pályán több lehetőség lesz az előzésre, mint Imolában, szóval megpróbálhatunk szerezni néhány igencsak fontos pontot.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!