Norris sok mindent elért, így elégedett a 2021-es szezonjával - F1VILÁG.HU

Norris sok mindent elért, így elégedett a 2021-es szezonjával

HIRDETÉS
A 6. helyen zárta a tavalyi Forma-1-es bajnokságot Lando Norris, a brit pilóta pedig úgy érzi, elégedett lehet azzal, amit harmadik szezonjában elért a McLarennel.
Lando Norris, McLaren

A fiatal versenyző 160 pontot gyűjtött a 2021-es évad során, négy alkalommal is felálhatott a dobogóra, Oroszországban pedig első rajtelsőségét is begyűjtötte.

Bár a szocsi versenyen drámai körülmények között veszítette el a győzelmet, Norris úgy érzi, eddigi legjobb szezonját teljesítette a Forma-1-ben.

„Határozottan azt mondanám, hogy a tavalyi volt az eddigi legjobb idényem” – mondta a McLaren ifjú versenyzője.

„De igen, nagyon elégedett vagyok. Nyilván ez volt a legeredményesebb évem is a néhány dobogós eredménnyel, illetve a Monzában elért kettős győzelmünkkel, és persze az első rajtelsőségemet is megszereztem a Forma-1-ben. Szóval azt gondolom, sok mindent elértem.”

A brit tehetség úgy érzi, a McLaren büszke lehet tavalyi teljesítményére, habár végül alulmaradt a Ferrarival szemben a konstruktőri 3. helyért folytatott csatában.

„Azt gondolom, a csapatnak is jó munkát végeztem, ott voltam nekik, amikor esélyünk kínálkozott a dobogóra és a pontszerzésre, és ameddig csak lehetséges volt, harcoltunk a Ferrarival. Bár végül túlságosan ellógtak tőlünk.”

„De az én részemről – és szerintem a csapat részéről is – nagyon jó évünk volt, és elégedettek lehetünk azzal, amit elértünk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!