Norris súlyos árat fizetett buta hibájáért - F1VILÁG.HU

Norris súlyos árat fizetett buta hibájáért

HIRDETÉS
Egy „buta” hiba miatt szerepelt kiábrándítóan a Forma-1-es Szaúd-arábiai Nagydíj szombati időmérő edzésén Lando Norris. A brit pilóta elismerte, cserbenhagyta csapatát, és nem is biztos abban, hogy a mai versenyen kárpótolni tudja őket.
Lando Norris, McLaren

Miközben az újonc Oscar Piastri a Q3-ba is beverekedte magát tegnap, Norris még a Q1-ből sem jutott tovább, gyorsköre során ugyanis az egyik kanyarban érintette a belső falat, ami miatt megsérült a McLaren kormányműve, így a fiatal pilóta kénytelen beérni a 19. rajthellyel. Az időmérő után maga is elismerte hibáját, amiért súlyos árat fizetett.

„Igen, egy buta hibát követtem el, amit őszintén szólva nem kellett volna” – ismerte el a fiatal versenyző. „Hamar megfizettem az árát, szóval frusztrált vagyok, mert könnyedén tovább mehettünk volna a Q2-be, és jó eséllyel a Q3-ba is, és ma cserben hagytam a csapatot.”

Arra a kérdésre, hogy a vasárnapi versenyen szépíteni tud-e majd esetleg egy pontszerzéssel, Norris lemondóan annyit mondott: „Még nem tudom… Az esély megvan, az autó jobb formában van, mint Bahreinben, szóval egy kicsit jobban reménykedem, de ezen a pályán nehezebb lesz előzni, mint Bahreinben, úgyhogy…”

„Nem tudom még, mire számítsak, Hosszú verseny lesz, tele lehetőségekkel. Megpróbálhatjuk felküzdeni magunkat.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!