Norris szerint egyértelműen Hamilton volt a hibás - F1VILÁG.HU

Norris szerint egyértelműen Hamilton volt a hibás

HIRDETÉS
Lando Norris szerint egyértelműen a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton okozta azt a balesetet, mely miatt már a Miami Nagydíj sprintfutamának rajtját követően kiállni kényszerült.
Lando Norris, McLaren MCL38

Norris a startot követően akaszkodott össze az Aston Martinokkal, miután a Mercedes pilótája, Lewis Hamilton egy nagyon rövid féktávot próbált venni, és nekikoccant Fernando Alonso versenyautójának. A balesetet a McLaren-pilóta szenvedte meg a legjobban: autója megsérült, így nem volt értelme folytatni vele.

Norris azt reméli, olyan komoly károkat azért nem szenvedett az MCL38-as, hogy ne tudjanak pályára gurulni vele a magyar idő szerint este 10 órakor kezdődő időmérőn.

„Az autó sérüléseivel kapcsolatban nem tudok biztosat mondani, úgy tűnik, minden rendben, az autó hátulja elúszott, szóval azt hiszem, a felfüggesztés megsérült” — mondta a brit pilóta. „Nem volt értelme visszamenni versenyezni ezzel az autóval, azt kockáztatva, hogy további sérüléseket szerzünk. A legjobb egyszerűen az volt, ha kiszállok.”

Norris hozzátette, szerinte egyértelmű, hogy Hamilton okozta a balesetet: „De szerintem nyilvánvaló, hogy mi történt: Lewis bevetődött, ő okozta az incidenst, úgyhogy semmit sem tehettem.” 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Norris szerint egyértelműen Hamilton volt a hibás
Alonso: Nem hazudhatunk magunknak, a pontszerzésre sem vagyunk képesek
Horner egy pillanatra sem tartott a Norris jelentette fenyegetéstől
Verstappen: Ez a verseny az elején dőlt el

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!