Norris: Szívás, hogy lecsúsztunk a 3. helyről! - F1VILÁG.HU

Norris: Szívás, hogy lecsúsztunk a 3. helyről!

HIRDETÉS
Pazar teljesítménnyel rukkolt elő a Forma-1-es Olasz Nagydíj pénteki időmérő edzésén Lando Norris, a McLaren versenyzője viszont egy kicsit sajnálja, hogy lecsúszott a 3. helyről Monzában.
AUTODROMO NAZIONALE MONZA, ITALY - SEPTEMBER 10: Lando Norris, McLaren MCL35M during the Italian GP at Autodromo Nazionale Monza on Friday September 10, 2021 in Monza, Italy. (Photo by Charles Coates / LAT Images)

Norris a 4. rajtkockát csípte el a szombati sprintfutamra, és mindössze 23 ezredmásodperccel volt lassabb, mint a világbajnoki pontversenyt vezető Max Verstappen.

Norris azt mondja, „szívás”, hogy lecsúszott a 3. helyről, ám természetesen nagyon örül annak, hogy a zandvoorti küszködés után Monzában életre kelt versenyautója.

„Utálom azokat a szavakat, hogy „nagyon közel volt”, mert mindig azt érzi az ember, hogy nem végzett elég jó munkát” – fogalmazott a br it tehetség.

„Elégedett vagyok. Sokkal jobb helyzetben vagyunk, mint múlt hétvégén, és jobban várom a versenyt is. Szóval jó hétvége ez a visszavágásra, eddig jó helyzetben vagyunk.”

„Az, hogy lemaradtunk a 3. helyről, szívás. Egy kicsit jobban tetszett volna, szerintem benne is volt az autóban. De próbálkoznom kell majd, és meg kell szereznem szombaton.”

Norris kifejtette, örül annak, hogy a 6. végző Pierre Gaslyt mintegy 3 tizeddel utasították maguk mögé.

„Az autó jó, és szerintem ez a köridőkben is megmutatkozik, ha megnézzük, hogy álltunk múlt hétvégén. Van némi előnyünk Gaslyval és a többiekkel szemben, akik ellen versenyzünk. Szóval az autó él, remekül működik.”

„De furcsa, nem igaz? Egy kicsit furcsának tartom, hogy egyik pályán majdnem másfél másodperccel maradunk le a pole-ról, maradunk le Verstappentől, most pedig negyed tizedre vagyunk Verstappen mögött.”

„Ez pusztán a pálya miatt van, illetve amiatt, ahogy az autó működik a különböző pályákon. Óriási mértékben változhatnak a köridőbeli különbségek. Sok mindenen pedig nem változtattunk. De az autó mégis mérföldekkel gyorsabb. Szóval király.” 

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!