Friss hírek

Norris: Szórakoztató, de nehéz nyitónap volt!

A McLaren ifjú titánja, Lando Norris annak ellenére élvezte a Forma-1-es Szaúd-arábiai Nagydíj nyitónapját, hogy egyáltalán nem volt egyszerű dolga.

A fiatal pilóta csak a 12. helyen zárta a pénteki nyitónapot, elmondása szerint nagyon élvezte a vezetést a vadonatúj dzsiddai versenypályán.

Norris ugyanakkor mégsem elégedett, autójának egyensúlya ugyanis nem volt az igazi – ezen mindenképpen szeretnének javítani az időmérőre.

Hirdetés
 

„Szórakoztató, de nehéz nyitónap volt” – mondta a McLaren versenyzője. „Szórakoztató, mert egy új pálya, egy új kihívás várt ránk, és izgalmas volt ráérezni erre az aszfaltcsíkra.”

„Határozottan az egyik legnehezebb pálya abból a szempontból, hogy mindent jól összerakjunk, és pontosságra van szükség, hogy közel kerüljünk a falakhoz – de ne nyilván ne túl közel.”

„Nehéz nap volt, mert kihívást jelentett jó egyensúlyt találni az autóval. Szóval van némi házi feladatunk, hogy jobbak legyünk szombaton. A magabiztosság megvan, legalább ennyi. Magabiztosan tudom nyomni az autónak, de jobb tartományba kell jutnunk vele. Meglátjuk, mire leszünk képesek szombaton.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!