Norris: Szoros lesz a küzdelem a középmezőnyben - F1VILÁG.HU

Norris: Szoros lesz a küzdelem a középmezőnyben

HIRDETÉS
Egy szabad hétvége után Oroszországban folytatódik a 2020. évi Forma-1-es világbajnoki sorozat mezőnye, a McLaren ifjú versenyzője, Lando Norris pedig készen áll arra, hogy ismét harcba szálljon.
Lando Norris, McLaren

A brit pilóta remekül szerepelt a szezon eddig eltelt versenyein: 65 pontot gyűjtött, és az összetett pontverseny 4. helyét foglalja el.

A McLaren célja természetesen továbbra is az, hogy a két élcsapat, a Mercedes és a Red Bull mögött a legjobb legyen, Norris pedig mindent meg is tesz majd azért, hogy győztesként kerüljenek ki a középmezőny küzdelmeiből.

„A tripla fordulók után a program most egy kicsit „szokványosabb” lesz” – mondta a fiatal brit az Orosz Nagydíj előtt.

„Szükség volt már egy kis pihenőre azok után, hogy 11 hét alatt 9 versenyt teljesítettünk, de készen állok arra, hogy ismét pályára guruljak. Tudjuk, hogy dolgoznunk kell, hiszen a középmezőny nagyon szoros, de remélhetőleg már a pénteki nyitóedzéstől kezdve formában leszünk.”

„A szocsi pályának megvannak a maga kihívásai a technikás 90 fokos kanyarokkal és gyors egyenesekkel, nem is beszélve a 180 fokos balost, azaz a 3-as kanyart.”

Norris elárulta, külön örül annak, hogy a hétvégi versenyen ismét lehetnek nézők: a szocsi lelátókon mintegy 30 ezer ember foglalhat majd helyet a hétvégén.

„Jó, hogy Mugello után ismét lesznek rajongók a lelátókon. Természetesen a prioritás az, hogy biztonságosan élvezhessék a versenyt, mi pedig a lehető legjobb show-t szeretnénk nyújtani nekik.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!