Norris szülinapi kívánsága: nagyobb tapadás - F1VILÁG.HU

Norris szülinapi kívánsága: nagyobb tapadás

HIRDETÉS
Lando Norris, a McLaren versenyzője a többiekhez hasonlóan küszködött ma, a Török Nagydíj első szabadedzésén a pálya csúszóssága miatt.
Lando Norris, McLaren MCL35

Norris szerint nagyon izgalmas volt a csúszós pályán vezetni, de reméli, hogy kitalálnak valamit szombatra – ha ez sikerül, akkor nagy előnyt szerezhetnek. 

„Megvan az erő, a teljesítmény, de mégis kicsúszol. A legtöbb körben szinte becsinálsz a nadrágodba, különösen a 8-as gyors kanyarban. De szórakoztató, hogy az autó végig a határon van” – mondta a brit pilóta. 

Norris elmondta, amennyiben a Pirelli abroncsait a megfelelő működésre hozzák, „akkor valamivel jobb érzés vezetni. De ezt nem olyan könnyű véghezvinni.”

„Arról van szó, hogy meg kell találni a kompromisszumot a gumikopás és a megfelelő gumihőmérséklet között. Ma este mindenki ezen gondolkodik, mert ez az az esély, amit ha megragadunk, akkor többet nyerhetünk vele, mint máskor. De ez nem lesz könnyű.”

Az esélyekkel kapcsolatban Norris elmondta, ha minden jól megy, esélyük lehet arra, hogy jó pontokat szerezzenek vasárnap. És hogy mit kíván magának szombatra a 21. születésnapját ünneplő versenyző? „Nagyobb tapadást” – mondta. 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!