Friss hírek

Norris tudja, nehéz lesz megtartani a 3. helyet a Ferrarival szemben

Nehéz lesz legyőznie a McLaren Forma-1-es csapatának a Ferrarit a konstruktőri bajnokság 3. helyéért zajló küzdelemben – ezt mondja Lando Norris.

A wokingi gárda jelenleg őrzi a 3. helyet a Mercedes és a Red Bull mögött, ám mindössze 3,5 ponttal előzi meg ősi riválisát, a Ferrarit, mely csapat igazán megerősödött a szezon második felére.

Lando Norris azt mondja, természetesen minden követ megmozgatnak azért, hogy jó eredményekkel zárják a szezont, ám tudják, nehéz lesz legyőzni a Ferrarit.

Hirdetés
 

„Motiváltak vagyunk, keményen dolgozunk, de szerintem nehéz a helyzet” – mondta a brit pilóta a Mexikói Nagydíj előtt.

„Nehéz tudni, hol is leszel minden egyes hétvégén, mivel általában nagyon szoros a küzdelem a szezon kezdete óta. Egyszer sem volt olyan, hogy el tudtunk volna lógni. Az év eleje óta nagyon szoros, igazán kiélezett. Keményen dolgozunk, a gyárban mindenki keményen dolgozik, hogy megtaláljuk az utolsó apró dolgokat, amikre szükségünk van a bajnokság végére.”

„A Ferrari viszont erős, ezt el kell ismerni. Nagyon megerősödtek az év második felére, főleg az elmúlt néhány versenyhétvégén. Felvesszük a harcot, és harcolni is fogunk velük a végéig, ez a terv.”

Miközben a McLaren inkább a tempós kanyarokban, a Ferrari autója a lassabb fordulókban erősebb, Norris szerint ezért is olyan kiegyenlített a két istálló párharca idén.

„Olykor a pálya egyes részei nekünk, más részei nekik kedveznek, és szerintem ezért is annyira kiegyenlített a dolog mindig. És aztán vannak pályák, amik jobban fekszenek a Ferrarinak, mint például a bakui a lassú tempójával, illetve Monaco.”

„Azt gondolom, mindkét csapatnak nyilvánvaló erősségei és gyengeségei vannak. Természetesen a Ferrari egyik gyengesége már nem is számít annyira gyengeségnek. Szóval nehéz. De izgalmas, és tovább folytatjuk a kemény munkát.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!