Költségplafon-ügy

Norris újabb nehéz hétvégét jósolt a McLarennek

Bár az Olasz Nagydíj második szabadedzésén a negyedik helyet szerezte meg, Lando Norris nem sok jót vár a hétvégétől. Szerinte az sem segít sokat a McLarenen, hogy több élmenő pilóta rajtbüntetést kap.

Küzdelmes hétvége várhat a McLaren Forma-1-es istállójára Olaszországban, ha igaznak bizonyulnak Lando Norris első benyomásai. A brit pilóta a második szabadedzésen 0,674 másodperces hátránnyal a negyedik helyet szerezte meg, de arra nem számít, hogy ezt az eredményt a hétvége hátralévő részében képes lesz megismételni. A csapat mai munkájával mindenesetre elégedett.

„Életem legjobb köre!” – viccelődött az eredménye kapcsán. „Ez egy jó nap volt, egészen jó tempót mutattunk, valamint sikerült fejlődnünk az FP1 és FP2 között. Sokat változtattunk az autón. Nem akarok túl nagyot mondani, az Alpine még eléggé messze van tőlünk, hosszú etapon azonban a közelükben vagyunk. Annyira nem vagyunk versenyképesek, mint Zandvoortban és Budapesten, inkább Spára hasonlít a helyzet. Meglátjuk, mit hoz a holnap.”

Hirdetés
 

Norris ezen a hétvégén annak ellenére nem remél nagy eredményt magától, hogy számos élmenő pilóta rajtbüntetéssel néz a futam elé.

„Ezek olyan autók, amelyek általánosságban sokkal gyorsabbak tőlünk. A Ferrari és különösen a Red Bull néhány kör alatt elénk fog kerülni. Szerintem a mi helyzetünkön nem sokat változtatnak a büntetések, de ha valamilyen lehetőség adódik általuk, akkor remélem, hogy le tudunk csapni rá” – tette hozzá.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Norris újabb nehéz hétvégét jósolt a McLarennek
Binotto: Ha jobban sikerül a rajt, nyertünk volna Szingapúrban
Az Aston Martint is meglepte, hogy szabályszegéssel vádolják
Schumacher: A Russell-lel való ütközés kinyírta a versenyemet

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!