Kattints és kövesd velünk az Orosz Nagydíj eseményeit!

  Friss hírek

Norris visszavágásra készül Portimaóban

Szeretné feledtetni az Eifel Nagydíj kudarcait hétvégén, Portugáliában a McLaren Forma-1-es csapatának ifjú titánja, Lando Norris.

A brit versenyző műszaki hiba miatt nem ért célba a Nürburgringen, elmondása szerint pedig nehezen emésztette meg, hogy sok értékes ponttól esett el ezáltal.

Norris hétvégén, a Portugál Nagydíjon javítana – sőt, a McLaren pilótája akár még előnyben is lehet a mezőny nagy részével szemben!

„A nürburgringi volt az első olyan verseny idén, ahol nem jutottunk el a kockás zászlóig, ami egy kicsit lesújtott” – mondta a fiatal pilóta. „Mindent beleadtam, de egyszerűen nem jött össze, és értékes pontokat szalasztottunk el.”

„Még mindig harcban vagyunk, van miért küzdenünk. Egyszerűen csak magunkra kell fókuszálnunk.”

„Nagyon király, hogy olyan pályákon versenyezhetünk idén, mint a portimaói, ami teljesen új az F1 számára ebben a szokatlan idényben. A pálya sokak számára új lesz, néhányan még a junior kategóriákban szereztek itt tapasztalatokat.”

„Ami azt illeti, én egy kétnapos teszten még 2017-ben részt vettem itt a 2011-es McLarennel, az MP4-26-ossal, ami egy kicsit más volt a szokásos párkörös silverstone-i tesztnél. Nem tudom, hogy ez előnyt jelent-e majd a többiekkel szemben, akiknek új lesz ez a pálya, de majd meglátjuk. Megpróbálunk szerezni pár értékes pontot hétvégén!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!