Norrisék kiünnepelték magukat, gőzerővel készülnek Imolára - F1VILÁG.HU

Norrisék kiünnepelték magukat, gőzerővel készülnek Imolára

HIRDETÉS
Kiünnepelte magát a miami siker után, így teljes erővel a hétvégi Emilia-Romagna Nagydíjra fókuszál a McLaren csapata, valamint ifjú versenyzője, Lando Norris.
Lando Norris, McLaren MCL38

A brit tehetség pályafutása első F1-es győzelmét szerezte másfél hete, a sikert pedig a McLaren wokingi központjában meg is ünnepelte az istálló összes többi tagjával együtt. Sok ünneplésre persze nem volt idő, hiszen a Forma-1 mezőny ezen a hétvégén már Imolában vendégeskedik, egy hétre rá pedig már Monacóban kell helytállnia a McLarennek.

Norris azt mondja, mindent megtesz azért, hogy ezen a hétvégén is jó eredményekkel örvendeztesse meg a McLaren rajongóit.

„Futamgyőztesként érkezem Imolába, ami nagyon jó érzés” — mondta az ifjú versenyző.  Csodálatos volt a trófeával belépni a McLaren technológiai központjába, és látni, hogy a gyárban mindenki időt szakít a közös ünneplésre. Az elmúlt hat évben sok mindenen mentünk keresztül együtt, és most semmire sem vágyunk jobban, mint még több ilyen pillanatra.”

„A szimulátorban is készültem a mérnökeimmel erre a dupla fordulóra. Most újra teljes erővel a következő versenyre koncentrálunk, és azon dolgozunk, hogyan lehetünk még jobbak. Két év telt el azóta, hogy legutóbb az Emilia-Romagna Nagydíjon versenyeztünk, de készen állunk a visszatérésre. Ez az egyik kedvenc versenyem, és alig várom, hogy újra körözhessek ezen az ikonikus pályán a fantasztikus rajongók előtt.”

A McLaren csapatfőnöke, Andrea Stella rámutatott, bár győztek Miamiban, nem pihenhetnek, hiszen a céljuk az, hogy rendre az elsőségért csatázzanak. A legutóbbi versenyen aratott siker ugyanakkor óriási motivációt ad mindenkinek a brit csapatnál.

„A miami csodálatos eredmény után a csapat összegyűlt Wokingban, hogy megünnepeljük a kemény munkát és elhivatottságot, ami idáig juttatott minket” — mondta a szakember. „Ez nem jelenti azt, hogy a küldetésünk véget ért. Ez az eredmény csak még inkább megerősítette célunkat, hogy folyamatosan győzelmeket és dobogós helyezéseket érjünk el, és megduplázzuk erőfeszítéseinket.”

„A csapat arra összpontosított, ahogy az év első európai versenyére fordítsuk figyelmünket. Imola az egyik leggyorsabb pálya a naptárban, és jó lehetőségeket kínál számunkra, hogy tovább növeljük a bajnoki pontjaink számát. A tavalyi katasztrófa után örömmel térünk vissza a régióba, és alig várjuk, hogy újra találkozhassunk az olasz szurkolókkal.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!