Nyáron már győzne a Red Bull-lal a Honda

Fotó: Red Bull Racing
MELBOURNE, AUSTRALIA - MARCH 17: Max Verstappen of the Netherlands driving the (33) Aston Martin Red Bull Racing RB15 on track during the F1 Grand Prix of Australia at Melbourne Grand Prix Circuit on March 17, 2019 in Melbourne, Australia. (Photo by Clive Mason/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool // AP-1YRCM5UF91W11 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //
Nyáron már versenyt nyerne a Forma-1-ben a Red Bull Racing csapatával a Honda.

Az energiaital-gyárosok a Renault erőforrásait cserélték le a Honda V6-osaira a 2019-es évre, a szezon pedig ígéretesen indult, Max Verstappen ugyanis dobogóra állhatott az évadnyitó Ausztrál Nagydíjon.

Maszaszi Jamamoto, a Honda ügyvezetője a Motorsport.com című lapnak nyilatkozva elárulta, tovább folytatják a kemény munkát, a cél pedig a győzelem.

„Ez egy nagyon fontos év számunkra, hiszen a hibrid érában először dolgozunk egyszerre két csapattal” – mondta.

„Most abban a helyzetben vagyunk, hogy kifejezhetjük, mennyire igyekszik a Honda győzni. Reméljük, hogy sikerül, talán nyár környékén. Nagyon szeretnénk. Végre van esélyünk megmutatni azt a filozófiát, mellyel a győzelemre törekszünk.”

A szakember hozzátette, a biztató melbourne-i kezdés ellenére nem dőlhetnek hátra.

„Az az őszinte érzésünk, hogy még nem értük el a Ferrari és a Mercedes szintjét az erőforrásunkkal. Szóval túl kell szárnyalnunk a jelenlegi szintet.”

Miközben a Red Bull Racinggel a győzelmekért akar harcolni a Honda, a Toro Rossóval a középmezőny elejét célozzák meg.

„A két csapattal eltérőek a céljaink. A Red Bull egy topcsapat, kiváló versenyzőkkel, menedzsmenttel és karosszériával. Szóval jó motorokat kell építenünk. Ha ez sikerül, a győzelem útjára léphetünk velük.”

„Ami a Toro Rossót illeti, tavaly már megalapoztuk a kapcsolatunkat. Úgy hisszük, hogy a fejlődés útjára léptünk. Egy dobogóval, vagy dobogó közeli eredménnyel meg tudnánk mutatni a fejlődésünket.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS