Nyereményjáték: Forma-1 a moziban! - F1VILÁG.HU

Nyereményjáték: Forma-1 a moziban!

Egy évvel a világpremier után, a magyar mozikba is betört a Forma-1. A mintegy 100 négyzetméteres mozivászon, és az 5.1-es hangrendszer, páratlan élményt nyújt a Palace Westend moziban.

Egy évvel a világpremier után, a magyar mozikba is betört a Forma-1. A mintegy 100 négyzetméteres mozivászon, és az 5.1-es hangrendszer, páratlan élményt nyújt a Palace Westend moziban.

A szolgáltatás Angliából indult el, még tavaly, pontosan a Brit Nagydíjat megelőzően, mikor mintegy 30 angliai multiplex tűzte műsorára a Forma-1-et. Idén viszont más országokat, köztük Magyarországot is meghódította az F1-es mozi.

A Palace Cinemas Westend moziban, élő műholdas kapcsolattal, HD felbontással, 16:9 képaránnyal már az év egyik legizgalmasabb versenyét, a Brit Nagydíjat is végigizgulhatták a rajongók, mindössze egy mozijegy áráért.

Az önálló kép mellé külön közvetítés jár: jól felkészült szakkommentátorok, az itthon ismert közvetítésekkel ellentétben, precízen és lényeges háttér-információkat közölve segítik a nézőket a futamok követésében.

A multiplex kényelem lenyűgöző hangeffektekkel párosul: még a laikusok számára is jól kivehető az egyes autók motorhangja közötti különbség, míg a csapatrádiós bejátszások, és a dobogósok sajtótájékoztatón adott nyilatkozatai is kristálytisztán hallhatók.

A közönségre sem lehet panasz. A rajongók kultúráltan szórakoznak, nem szólnak be egymásnak, és békésen megfér egymás mellett a Raikkönen, és Hamilton rajongó.

Az első két futamon teltház volt, így azok jártak a legjobban, akik már jó előre lefoglalták jegyeiket a www.palacecinemas.hu oldalon, hiszen ők izgulhatták végig a legjobb helyekről a történéseket.

A jövő hétvégén megrendezésre kerülő Magyar Nagydíj természetesen szintén élőben kísérhető figyelemmel a moziban, melyet további három vetítés követ, melynek sorát a szeptember 14-i Olasz Nagydíj zárja.

Éppen ezért mindenki aktivizálja magát, váltson jegyet, és nézze moziban a Forma-1-et!

A nyereményjátékhoz kattints az alábbi linkre: Forma-1 a moziban!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!