Nyereményjáték: Legendás pilóták, felejthetetlen futamok - F1VILÁG.HU

Nyereményjáték: Legendás pilóták, felejthetetlen futamok

HIRDETÉS

Hosszú idő után először jelenik meg olyan könyv Magyarországon, amely a száguldó cirkusz történelmi múltjába nyúlik vissza.

Hosszú idő után először jelenik meg olyan könyv Magyarországon, amely a száguldó cirkusz történelmi múltjába nyúlik vissza.

Izsányi Szabolcs; Simon István: A Formula-1 legjobb 50 versenye 1950-2007

,,A Formula-1 legjobb 50 versenye” félszáz futamot elemez, időrendben. De vajon mi is számít jó versenynek?

Egy Michael Schumacher-rajongó számára bizonyára minden verseny jó verseny volt, amelyet kedvence nyert meg. Egy Alonso-drukkernek viszont ezek a futamok a rémálom kategóriába tartoznak.

Az a jó verseny, amelyen szinte minden körben változik a vezető személye, mint 1971-ben Monzában, avagy az, amelyen a rajttól a célig vezetve nyer valaki, de üldözője mindvégig nyomás alatt tartja, gondoskodva a drámai végjátékról, mint Boutsen és Senna a Hungaroringen 1990-ben?

E kötet szerkesztői arra törekedtek, hogy több szempontot figyelembe véve kiválasszák azt az 50 GP-futamot, amelyről a világbajnokság 1950-es indulása óta szakmai és rajongói körökben máig elragadtatással beszélnek.

A könyv az Aréna 2000 Kiadó gondozásában jelent meg.

Válaszolj az alábbi kérdésre, és a helyes választ adók között három darab A Formula-1 legjobb 50 versenye c. könyvet sorsolunk ki.


Bónusz: Bár lassan vége az idei szezonnak, birtokunkban van még egy 2007-es szezon-összefoglaló DVD, amit egy kedves olvasónknak szeretnénk ajándékozni, még mielőtt beszereznénk az idei összefoglalót. 🙂

Az egyik könyv mellé tehát jár a DVD.

Hirdetés

Játék vége: 2008.10.26. éjfél
Eredményhirdetés: 2008.10.27.

(A nyerteseket e-mailben is étesítjük.)

A nyereményjátékért kattints ide

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!