Nyereményjáték: Öltözz kedvenc versenyzőid ruhájába! - F1VILÁG.HU

Nyereményjáték: Öltözz kedvenc versenyzőid ruhájába!

HIRDETÉS

Megnyílt Magyarország legújabb eredeti Forma-1-es termékeket forgalmazó boltja, ahol a királykategória szerelmesei kedvükre válogathatnak.

Megnyílt Magyarország legújabb eredeti Forma-1-es termékeket forgalmazó boltja, ahol a királykategória szerelmesei kedvükre válogathatnak.

A vállalkozás 2008 nyarán indult, és azóta termékkínálata folyamatosan bővül.

Az alapítók célja elsősorban a Magyarországon élő szurkolók, drukkerek, teljes körű kiszolgálása az F1 szponzorai által forgalmazott eredeti, és minőségi termékekkel.

Az F1-Bolt jelenleg Ferrari, McLaren, Renault, Toyota, és BMW Sauber termékeket forgalmaz, a kabátoktól a legapróbb kiegészítőkig, azonban a tervek között szerepel, hogy idővel tovább bővül a kínálat, WRC Rally illetve MotoGP termékek is felkerülnek majd a palettára.

Az F1-Bolt üzlete Érden, a Diósdi utca 43. szám alatt található, azonban akár otthonról is meg lehet tekinteni a kínálatot, illetve meg lehet rendelni a kiválasztott termékeket, amiben egy jól áttekinthető és használható webshop nyújt segítséget. A termékeket az ország egész területére kiszállítják.

A nyitási akció keretein belül 5 %, 25 000 Ft-os vásárlás esetén pedig 10 % kedvezmény várja az érdeklődőket, mind az érdi üzletben, mind pedig a webshopban, a www.f1-bolt.hu oldalon.

Játssz az F1-Bolt és a F1világ.hu közös nyereményjátékán, és nyerj egy Kimi Raikkönen pólót vagy egy Kimi Raikkönen baseball sapkát!

Válaszolj az alábbi kérdésre, és a helyes választ adók között a képen látható nyereményeket sorsoljuk ki (a nyereményeket az F1-Bolt biztosítja).

Játék vége: 2008.10.14. éjfél
Eredményhirdetés: 2008.10.15. (A két nyertest e-mailben is étesítjük.)


A nyereményjátékért kattints ide

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Nyereményjáték: Öltözz kedvenc versenyzőid ruhájába!
Horner: Korai még Ricciardo jövőjéről dönteni
Az Audi már most tényező az F1-es versenyzői piacon
Semmit sem tudtak az F1-es csapatok a kínai pálya felületkezeléséről
Ha esik, szombaton is bajban lehet a Ferrari
Russell elárulta a gyenge időmérő okát

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!