Nyereményjáték: Száguldó Cirkusz 2009-10

Válaszolj helyesen kérdésünkre, és nyerd meg a három Száguldó Cirkusz 2009-2010 című könyv egyikét!


Válaszolj helyesen kérdésünkre, és nyerd meg a három Száguldó Cirkusz 2009-2010 című könyv egyikét!

Jenson Button pontosan 10 évvel ezelőtt kezdte meg forma-1-es pályafutását az Ausztrál Nagydíjon – az első Európán kívüli futamon, amelyen a Száguldó cirkusz albumok szerzője, Simon István újságíróként részt vett.

Button szép sikereket ért el az első évadjában. Később új csapatokba került, sikerek és kudarcok érték, és hullámhegyek, völgyek váltakoztak. Más környezetben és más léptékben, de hasonló pályafutást mondhat magáénak az egyetlen magyar nyelvű összefoglaló album, a Száguldó cirkusz 2009-10 szerzője is.

Tíz év nagy idő. Ennyi idő alatt Schumacher – Hakkinen párharcoktól eljutottunk Alonso, Raikönnen és Hamilton világbajnoki címéig.

Button közben folyamatosan fejlődött, és 2009-re a vb-cím legnagyobb esélyesévé nőtte ki magát. Talán véletlen párhuzam, mindenesetre Jenson épp a 10 éves fennállását ünneplő Száguldó cirkusz album megjelenésének évében jutott fel a csúcsra.

A szerző és Aréna 2000 Kiadó az elmúlt évtized minden tapasztalatát beleadta új évkönyvébe, hogy a sorozat eddigi legtartalmasabb és legszebb tagja legyen.

Válaszolj az alábbi kérdésre, és a helyes választ adók között három darab Száguldó Cirkusz 2009-2010 c. könyvet sorsolunk ki.

Játék vége: 2010.08.12. éjfél
Eredményhirdetés: 2010.08.13.

(A nyerteseket e-mailben is étesítjük.)

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Az F1-es Osztrák Nagydíj TV-közvetítései!