Friss hírek

Ocon alig várja, hogy együtt dolgozzon a „legendás” Alonsóval

A Renault Forma-1-es csapatának ifjú versenyzője, Esteban Ocon az F1Világ.hu-nak nyilatkozva a minap azt mondta, izgatottan várja már, hogy 2021-ben együtt dolgozzon a kétszeres világbajnok Fernando Alonsóval – akit nem mellesleg egy legendának tart!

A Renault nemrég jelentette be, a McLarenhez távozó Daniel Ricciardo helyét jövőre Alonso veszi majd át, aki így harmadik alkalommal válik a francia istálló versenyzőjévé.

Esteban Ocon, a jövőbeli csapattárs azt mondja, először 14 éve, a 2006-os Francia Nagydíjon látta versenyezni a spanyolt, most pedig alig várja már, hogy együtt dolgozzon vele a Renault-nál.

„Azt gondolom, nagyszerű, hogy Fernando velünk fog dolgozni a jövőben” – mondta az F1Világ.hu kérdésére a Renault ifjú versenyzője.

„Neki és a sportágnak is nagyszerű lesz az ő visszatérése – fantasztikus lesz látni, hogy ismét itt fog versenyezni. Ő egy legenda!”

„2006-ban, Magny Cours-ban láttam először versenyezni, ahogy az elsőségért harcol. Én akkor még csak egy kisgyerek voltam, szóval egyértelmű, hogy nagyon várom már a közös versenyzést vele.”

Ocon hozzátette, Alonso tehetsége és tapasztalata révén kincset ér majd a Renault-nak, és természetesen ő is sokat tanulhat majd tőle.

„A csapat számára is nagyon hasznos lesz az, hogy eltérő látásmódokat kaphat, ráadásul a tapasztalatával rendkívül sokat ad majd a csapatnak. Szóval csak pozitívumokat tudnék felsorolni.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!