Friss hírek

Ocon csalódottan figyelte Alonso néhány kritikáját

Az Alpine versenyzője, Esteban Ocon elismerte, csalódott volt amiatt, ahogy idei csapattársa, Fernando Alonso több kritikát is megfogalmazott vele, illetve a francia istállóval kapcsolatban.

A kétszeres világbajnok már nyáron bejelentette, a szezon végén távozik az istállótól, 2023-ban pedig az Aston Martinnál folytatja pályafutását. A spanyol versenyző és az istálló vezetősége szemmel láthatóan elhidegült egymástól, Alonso pedig az évad során több kritikát is megfogalmazott az Alpine-nal szemben – és még csapattársát, Esteban Ocont sem kímélte.

A két pilóta a Brazil Nagydíjon kétszer is összeakaszkodott egymással – a második koccanásért a versenybírók Alonsót tették felelőssé, a spanyol versenyző azonban a futam után élesen bírálta csapattársát.

Hirdetés
 

„Közel sem ideáli, amikor a csapattársaddal ütközöl, de szinte így ment ez egész évben” – mondta Alonso, majd akkor hozzátette: „Még egy verseny, és akkor végre vége.”

Alonso az abu dhabi szezonzárón műszaki hiba miatt nem ért célba, a hétvége során pedig arról beszélt, „alig várja már, hogy a zöld autót vezesse”.

Esteban Ocon nemrég elismerte, Alonso néhány megnyilvánulása nagyon nem volt szép.

„Nem titok, hogy csalódottan figyeltem a nyilatkozatait a futam után” – mondta a francia versenyző. „Néhányra nem volt szükség azon kritikák közül, amiket megfogalmazott.”

„Mindenesetre én nagyon tisztelem őt. És örökre tisztelni fogom azért, amit a pályán tett az évek során. Ő egy legendája a sportnak, és ez nem fog változni. De egy kicsit csalódott voltam.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Ocon csalódottan figyelte Alonso néhány kritikáját
Russell: Készen állok, hogy világbajnok legyek
Kiderült, hol lesznek F1-es sprintfutamok jövőre
Alonso frusztrált ugyan, de azt mondja, örökké hálás lesz az Alpine-nak
Az FIA szerint jó döntést hoztak, hogy megemelik a padlóélek magasságát a Forma-1-ben
Hockenheim nem akar F1-es versenyt rendezni jövőre

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!