Friss hírek

Ocon dicséreteket osztogatott karácsonyra az Alpine-nál

Esteban Ocon szerint az Alpine Forma-1-es csapata fantasztikus vezetőséggel rendelkezik, miközben mindenki szenvedéllyel végzi a dolgát.

Nagy átalakuláson ment keresztül az utóbbi évek során a Renault Forma-1-es projektje, amely 2021-ben kapta meg az Alpine nevet, miközben a vezetőségben is jelentős változások történtek. Csapatvezetőnek idén februárban nevezték ki az Aston Martin korábbi főnökét, Otmar Szafnauert, aki közvetlenül az Alpine vezérigazgatójának, Laurent Rossinak és a Renault Group főnökének, Luca de Meónak jelent. Ocon szerint ez a hármas “fantasztikus”, így személy szerint nagyon jól érzi magát a csapatnál.

“Először 12 éve, 2010-ben látogattam Enstone-ban, és őrület, mennyi minden megváltozott. Nyilván hosszú távra rendezkedtünk be, ami jó érzés. Otmar, Laurent és Luca személyében nagyszerű vezetőkkel rendelkezünk. Szerintem fantasztikus a csapat. Pozitív nyomást helyeznek ránk – nem azt a fajtát, amikor azért kell teljesíteni, hogy ne rúgjanak ki. Ez a versenyzés szenvedélyéről szól. Laurent, Luca és Otmar csatlakozása óta sokkal nyugodtabb vagyok és jól érzem magam.”

Hirdetés
 

Ocon 2024 végéig szerződéssel rendelkezik az Alpine-nal, amely csapattal 2021-ben szerezte meg élete első F1-es futamgyőzelmét a Magyar Nagydíjon. Az istálló teljesítménye azóta tovább javult, de a pilóta szerint még hosszú út áll előttük, mire az élmezőny részévé válnak.

“Még nem vagyunk ott, ezért mondom azt, hogy maradjunk két lábbal a talajon és folytassuk a munkát. A célom azonban ez, és hiszek is benne. Keményen dolgozok érte minden héten. Egy dolgot biztosan nem szeretnék: a karrierem végén bármiféle megbánást megélni. Minden rajtam múlik” – magyarázta Ocon, akihez a 2023-as szezonban Pierre Gasly csatlakozik csapattársként.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!