Friss hírek

Ocon elsőként kritizálja a Netflix sorozatát 

A Netflix „Hajsza a túlélésért“ című F1-es sorozata több kritikát is kapott a korábbi években, az ötödik évaddal kapcsolatban pedig elsőként Esteban Ocon, az Alpine pilótája mondta el — nem túl pozitív — véleményét.

A Netflix „Drive to Survive“, magyarul „Hajsza a túlélésért“ című sorozatának ötödik, a 2022-es Forma-1-es szezonról szóló évada február 24-én jelent meg, amelyet már izgatottan vártak a rajongók. 

A sorozat összességében nagy népszerűségnek örvend, azonban az utóbbi évadok alapján igencsak megosztóvá vált a Forma-1-es szereplők körében. 

Hirdetés
 

Korábban Max Verstappennek volt összetűzése a sorozat készítőivel, szerinte ugyanis sok szempontból félrevezetőek voltak az epizódok, emiatt a világbajnok bojkottálta is a szereplést — az ötödik évadban azonban visszatért, miután megbeszéléseket folytatott a producerekkel. 

Az Alpine versenyzője, Esteban Ocon elárulta, eddig csupán az őt érintő epizódot látta, azonban abban volt egy nyilatkozat, amit szerinte igencsak rossz helyre tettek a készítők. 

„Kicsit furcsa módon tükrözik a valóságot“ — nyilatkozta a francia pilóta. „A Francia Nagydíj után, amikor 8. lettem, azt mondom, hogy ez olyan, mint egy győzelem — de én soha nem leszek elégedett egy 8. hellyel.“

„Ezt bizonyára akkor mondtam, amikor negyedik lettem Japánban. Nem zavar, csak szerettem volna tisztázni — soha nem hasonlítanék egy nyolcadik helyet egy győzelemhez!“ — magyarázta Ocon. 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!