Ocon még nem foglalkozik a jövőjével

Egyelőre nem aggódik túlságosan Forma-1-es jövője miatt Esteban Ocon.


Egyelőre nem aggódik túlságosan Forma-1-es jövője miatt Esteban Ocon.

A Mercedes felfedezettje a Manor színeiben debütált a száguldó cirkuszban, a hírek szerint pedig jó esélye van arra, hogy 2017-ből a Renault versenyzője legyen.

„Nem vagyok túlzottan stresszes, ha erre kíváncsiak” – mondta a Szingapúri Nagydíj helyszínén az ifjú francia.

„A nyomás lekerült a vállamról, amikor idekerültem. A következő kihívás persze most az, hogy az F1-ben maradjak, és bizonyítsam, hogy jó versenyző vagyok. De szerintem a legnagyobb lépés az F1-be való bekerülés. Nem volt könnyű, de a nyomás eltűnt, ahogy megérkeztem. Most higgadtnak érzem magam, és ez jó.”

„Most be kell fejeznem a szezont, jó munkát kell végeznem itt. A jövővel pedig ráérünk később foglalkozni. Jelenleg nem tudok semmit.”

Miután Ocon a Mercedes és a Renault támogatását is élvezi, kétségkívül remek helyzetben van.

„Ez nagyon jó, hiszen sok lehetőségem volt arra, hogy versenyautót vezessek, és fejlődjek versenyzőként. Mindkét csapat sokat segített nekem, előbb a Renault, aztán a Mercedes. Mindketten egy irányba tereltek, és köszönetet kell mondanom nekik.”

„Most viszont a jelenlegi feladatorma kell koncentrálnom, még nem akarok a jövővel foglalkozni.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS