Ocon: Nem beszéltem Perezzel, nem is fogok…

Motor Racing - Formula One World Championship - Canadian Grand Prix - Qualifying Day - Montreal, Canada
Esteban Ocon (FRA) Sahara Force India F1 Team. Canadian Grand Prix, Saturday 10th June 2017. Montreal, Canada.

Esteban Ocon szerint felesleges beszélgetnie csapattársával a Bakuban történt ütközés miatt, ugyanis biztos benne, hogy nem fogják meggyőzni egymást.

Ocon és Perez a dobogóért folytatott küzdelmet Azerbajdzsánban, ám a pilóták összeütköztek, így végül egyikük sem állhatott fel a pódiumra.

A csapat később azt az álláspontot képviselte, hogy elfogadhatatlan, amit a pilóták tettek, így beszélni fognak velük. Ocon szerint ez közvetlenül a futam után meg is történt, ahol arra jutottak, hogy mindketten felelősek voltak azért, ami történt.

„A verseny után Silverstone-ba repültem, hogy megbeszéljük a csapattal a történteket” – nyilatkozta Ocon Ausztriában. „Arra a konklúzióra jutottunk, hogy 50-50%-ban voltunk hibásak.”

„Nem csak az én hibám volt, nem csak az övé – mindkettőnké” – folytatta.

Ocon hozzátette, nem beszélgettek Perezzel az ütközésről, és szerinte nincs is rá szükség, mert nem fogják meggyőzni egymást arról, hogy mi történt.

„Nem beszéltünk erről, nincs szükség rá. Neki is elég erős véleménye van a történtekről, és nekem is” – mondta.

„Semmi nem fog megváltozni csapaton belül, mert professzionálisnak kell maradnunk, és kemény munka vár még ránk ebben a szezonban. Nem félek ezek után sem, versenyző vagyok. De hülyeségeket nem lehet csinálni. Nem érzem azt, hogy bármit is tennem kéne ahhoz, hogy bizonyítsam, helyem van a Formula-1-ben.”

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!