Friss hírek

Ocon reméli, idén is sikerül lépésről lépésre előrébb jutniuk

Az Alpine Forma-1-es csapatának francia versenyzője, Esteban Ocon úgy érzi, felkészülten vághatnak neki az új érának a száguldó cirkuszban, és reméli, sikerül olyan fejlődést bemutatniuk, mint amilyet az elmúlt idény során is.

Az Alpine az 5. helyen zárta a konstruktőri bajnokságot 2021-ben, idén pedig szeretnének még közelebb kerülni az élmezőny csapataihoz. A francia istálló hétfőn mutatta be új versenyautóját, mellyel hamarosan meg is kezdik majd a tesztelést az új idényre.

Az A522-es kódjelű versenygép bemutatóján a csapat versenyzője, Esteban Ocon arról beszélt, az új szabályok miatt igazán izgalmas idény vár rájuk 2022-ben.

Hirdetés
 

„Nagyon izgalmas ez, hogy őszinte legyek, most a legjobb a Forma-1-ben lenni! Nagy változások történnek, a versenyzők és a csapatok is nagyon reménykednek. Remélhetőleg szorosabban tudjuk majd követni egymást a versenyeken, és keményebben tudunk versenyezni, így jobban le tudjuk nyűgözni a rajongókat” – magyarázta a francia pilóta, aki egy filmforgatás keretében már ma kipróbálhatja az új versenyautót Barcelonában.

„Nagyon várom már, hogy vezessem az új autót. Mindig kiváltság beülni egy új versenyautóba, és rengeteg tehetséges ember dolgozott rajta Viry-ben és Enstone-ban, több ezernyien. Nagyszerű lesz vezetni azt, amin mindenki rengeteg munkaórán át dolgozott.”

Ocon reméli, az előttünk álló idény során is sikerül majd lépésről lépésre fejlődniük.

„Felkészültnek érezzük magunkat a tavalyi év után. Úgy érezzük, fejlődtünk az idény során, és folytatni akarjuk ezt a mérnökeimmel és a szerelőimmel együtt. Mindenki előre akar lépni, lépésről lépésre, és remélhetőleg ez sikerülni fog, akárcsak tavaly.”

„Azt kell mondjam, a felkészülésem jól alakult eddig. Rövidebb idő állt rendelkezésünkre, mint a korábbi években, de sikerült változtatnom egy kicsit az edzési folyamaton, felhasználva azokat a fontos dolgokat, amiket megtanultam a korábbi években. Úgy érzem, nagyon jó formában vagyok, és kétségkívül készen fogok állni.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!