Olajfolt miatt később kezdődik az F1-es szabadedzés - F1VILÁG.HU

Olajfolt miatt később kezdődik az F1-es szabadedzés

HIRDETÉS
Nem tudott időben elkezdődni a 34. Forma-1-es Magyar Nagydíj harmadik szabadedzése, a tréninget megelőző Forma-2-es versenyen ugyanis olaj került a pálya egyik kanyarjába.
Hungaroring, track clearing

Az F2-es futamot a biztonsági autó mögött fejezte be a mezőny a Hungaroringen, miután a 4-es kanyarban Ralph Boschung elfüstölő versenyautója olajat hagyott a versenypályán.

A pályakarbantartók Michael Masi versenyigazgató irányítása mellett gőzerővel dolgoznak az aszfalt csúszásmentesítésén, emiatt a tréning kezdése 10 percet csúszik, tehát a harmadik szabadedzés csak 12:10-kor kezdődik el.

A tervezett befejezést viszont nem tolják ki, 13 órakor leintik majd a tréninget – kvázi 10 perccel megrövidül az F1-es szabadedzés.

A csapatok és a versenyzők ennek aligha örülnek, pénteken ugyanis a változékony időjárási körülmények miatt szintén csak korlátozott mértékben körözhettek a mogyoródi pályán.

A száguldó cirkusz mezőnye ezen a hétvégén a Hungaroringen vendégeskedik, az F1VILÁG.HU csapata pedig a helyszínről számol be a Magyar Nagydíj eseményeiről! Weboldalunk mellett érdemes figyelemmel kísérni Facebook-oldalunkat is, de természetesen elérhetőek vagyunk az Instagramon is!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Olajfolt miatt később kezdődik az F1-es szabadedzés
Ötszörös pénzt fizet a fogadóiroda Norris sprintgyőzelmére! (x)
Ekkor lesz a kínai sprintfutam és időmérő szombaton
Horner: Korai még Ricciardo jövőjéről dönteni
Az Audi már most tényező az F1-es versenyzői piacon
Semmit sem tudtak az F1-es csapatok a kínai pálya felületkezeléséről

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!