Olajfolt miatt később kezdődik az F1-es szabadedzés

Hungaroring, track clearing
Fotó: Toro Rosso
Nem tudott időben elkezdődni a 34. Forma-1-es Magyar Nagydíj harmadik szabadedzése, a tréninget megelőző Forma-2-es versenyen ugyanis olaj került a pálya egyik kanyarjába.

Az F2-es futamot a biztonsági autó mögött fejezte be a mezőny a Hungaroringen, miután a 4-es kanyarban Ralph Boschung elfüstölő versenyautója olajat hagyott a versenypályán.

A pályakarbantartók Michael Masi versenyigazgató irányítása mellett gőzerővel dolgoznak az aszfalt csúszásmentesítésén, emiatt a tréning kezdése 10 percet csúszik, tehát a harmadik szabadedzés csak 12:10-kor kezdődik el.

A tervezett befejezést viszont nem tolják ki, 13 órakor leintik majd a tréninget – kvázi 10 perccel megrövidül az F1-es szabadedzés.

A csapatok és a versenyzők ennek aligha örülnek, pénteken ugyanis a változékony időjárási körülmények miatt szintén csak korlátozott mértékben körözhettek a mogyoródi pályán.

A száguldó cirkusz mezőnye ezen a hétvégén a Hungaroringen vendégeskedik, az F1VILÁG.HU csapata pedig a helyszínről számol be a Magyar Nagydíj eseményeiről! Weboldalunk mellett érdemes figyelemmel kísérni Facebook-oldalunkat is, de természetesen elérhetőek vagyunk az Instagramon is!

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS