Friss hírek

Óriási az érdeklődés, extra lelátókat építenek az F1-es Magyar Nagydíjra

Kiegészítő lelátókat építenek a Hungaroringen, a tribünjegyek zöme ugyanis elfogyott a nyáron esedékes Forma-1-es Magyar Nagydíjra – jelentették be a mogyoródi versenypálya képviselői.

Az idei Magyar Nagydíjat a versenynaptár szerint július 29-31. között rendezik majd, a Hungaroring Sport Zrt. tájékoztatása szerint pedig a versenyhétvégére szóló ülőjegyek nagy része január elejéig gazdára talált.

A Supergold, illetve a Gold4 lelátóra korlátozott számban még kaphatók belépők, a többi tribünre azonban elfogytak a jegyek. A pálya vezetősége ezért úgy döntött, hogy akárcsak 2019-ben, idén is kiegészítő tribünöket épít a Bronz 1 és Bronz 2, valamint a Silver 1 és Silver 2 lelátók között, illetve a célegyenest megelőző 14-es kanyarban. Mindez a gyakorlatban azt jelenti, hogy körülbelül 5000-rel nő az ülőhelyek száma.

„2019-ben szombat este gyakorlatilag kitehettük a megtelt táblát, mert vasárnapra egyetlen tribünjegyünk sem volt, már csak állóhelyre szóló belépőket tudtunk értékesíteni” – emlékeztetett Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója.

„Akkor 230 ezer ember kísérte figyelemmel a Magyar Nagydíj történéseit a négy nap alatt, a vasárnapi versenyt 92 ezren szurkolták végig a Hungaroringen. Most időarányosan hasonlóan magas az érdeklődés, ezért újból kiegészítő lelátók építése mellett döntöttünk. A tavalyi, végletekig kiélezett Verstappen–Hamilton párharc felkorbácsolta a Forma-1 iránti érdeklődést, ezért bízunk benne, hogy akár a 2019-es látogatottsági adatokat is túlszárnyalhatjuk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!