Friss hírek

Őrizd meg Forma-1-es élményeidet és nyerj!

Hogy a Magyar Nagydíj élménye igazán maradandó legyen, őrizd meg az összes pillanatot, és tárold őket egy TOSHIBA 80 GB-os 2,5″-os USB-s külső HDD-n!

Hogy a Magyar Nagydíj élménye igazán maradandó legyen, őrizd meg az összes pillanatot, és tárold őket egy TOSHIBA 80 GB-os 2,5″-os USB-s külső HDD-n!

Játssz az F1világ.hu és a PDA Futár Kft. közös nyereményjátékán, és nyerj egy TOSHIBA 80 GB-os, 2,5″-os USB-s külső adattárolót, mellyel minden élményedet megőrizheted.

A PDA Futár Kft. kínálatában minden olyan terméket és szolgáltatást megtalálsz, mellyel még élvezetesebbé és kényelmesebbé teheted a Forma-1 Magyar Nagydíjának élményét!

A PDA Futár Kft. kereskedelmi igazgatóját, Gábor Pétert kérdeztük a cég tevékenységéről, szolgáltatásairól, portfóliójáról, az elért eredményekről, valamint arról, hogy vajon mi a sikerük, folyamatos növekedésük titka.

– Kezdjük az elején. Hogyan kezdődött a PDA Futár Kft. élete?

– A cég elsősorban nagykereskedésként indult, és a mai napig ez a fő profil, de felfedezve a piaci igényt, a végfelhasználók nagy érdeklődésére nyitottuk meg első kiskereskedelmi boltunkat is. Azóta már 6 navigációs bolttal rendelkezünk országszerte, valamint egy lojális, több, mint 90 partnert számláló viszonteladói hálózattal.

– Milyen termékek találhatók meg a portfolióban, milyen szolgáltatásokat nyújtanak a vásárlóknak?

– Kezdetben kizárólag navigációs készülékek, PDA-k és kiegészítőik (töltők, GPS vevők, tokok stb.) alkották a portfoliónkat, a jelentős részét természetesen a mai napig ezek a kategóriák alkotják. Később viszont igyekeztünk minél inkább kiszélesíteni skálánkat, és ma már a teljes navigációs termékpaletta mellett notebookok, szórakoztató elektronika és a multimédia széles kínálatát is megtalálja a kedves érdeklődő. Mára már televíziót, vagy akár digitális képkereteket is meg tudnak vásárolni üzleteinkben, vagy megrendelhetik futár kiszállítással a webáruházunkból. A forgalmazott termékek és márkák kínálata mostanra olyannyira kiszélesedett, hogy nem is próbálom a teljes kínálatot felsorolni, inkább arra bíztatom a kedves olvasókat, hogy látogassanak szaküzleteink egyikébe, illetve megújult weboldalunkra.

Ha a kedves vásárló nem tudja pontosan, milyen navigációs készüléket szeretne, lehetőséget kínálunk, hogy “élesben” kipróbálja a navigátorokat. Navigáció kölcsönzéssel bármilyen utazásra biztosítani tudjuk az eszközt, hozzáértő kollégánk pedig lépésről lépésre segít mind a beüzemelésben, mind pedig a használatban. Így az érdeklődők saját maguk tapasztalhatják meg az általunk kínált termék használhatóságát, és valódi igényeik szerint tudnak választani. Ezen felül a legkedvezőbb áruhitel-konstrukciókkal várjuk az érdeklődőket, hogy azonnal hozzá tudjanak jutni a kívánt termékhez.

– Ön egyébként hogy áll a Forma-1-el?

– Megmondom őszintén, hogy nem én vagyok a legnagyobb rajongója a száguldó cirkusznak, de természetesen nyomon követem az eseményeket, és kedvenc csapatom, pilótám is van. A Forma-1 rajongóknak egyébként egy kis segítséggel szeretnénk kedveskedni, méghozzá a Magyar Nagydíj koordinátáival, melyek egy ügyes kis navigációs eszközzel a legkényelmesebb, legrövidebb és legbiztosabb utat garantálják az eseményre.

– És a klasszikus kérdés: miért a PDA Futár Kft.-nél vásároljunk?

Küldetésünknek érezzük, hogy vevőinket ne csupán kiváló termékekkel, hanem megalapozott szaktudásra, tapasztalatra alapuló segítséggel, információval is el tudjuk látni, segítve őket ezzel a döntésben. Azt gondoljuk, hogy egyedülálló az a szaktanácsadás, szervízszolgáltatás, háttértámogatás, mellyel vásárlóink rendelkezésére állunk. Nálunk a készülék mellé ingyenes beüzemelési, használati tanácsadást is kap a vásárló, és bármikor, bármilyen kérdés, frissítés esetén visszatérhet hozzánk.

Mindezt szeretnénk bebizonyítani az F1világ.hu olvasóinak, látogatóinak is, ezért várjuk őket szeretettel szaküzleteinkben, valamint a www.pdafutar.hu weboldalon. A Forma-1 Magyar Nagydíjához pedig minden kedves rajongónak rendkívüli szórakozást és igazi élményt kívánunk!

A nyereményjátékhoz kattints az alábbi linkre: Őrizd meg Forma-1-es élményeidet!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!