Orosz Nagydíj

Ne maradj le! Ez történik az Orosz Nagydíj helyszínén, Szocsiban!

Osztrák Nagydíj: Közel a szerződéshosszabbítás

illustration rain, pluie, clouds, nuages during the Formula 1 Pirelli Grosser Preis der Steiermark 2020, Styrian Grand Prix from July 10 to 12, 2020 on the Red Bull Ring, in Spielberg, Austria - Photo Antonin Vincent / DPPI
Fotó: Alfa Romeo Racing
Jó úton halad a Forma-1-es Osztrák Nagydíj szerződésének meghosszabbítása – ezt nyilatkozta a minap dr. Helmut Marko, a Red Bull motorsport-tanácsadója.

A Red Bull Ring F1-es szerződése 2020-ig szólt, a spielbergi versenypályán pedig a koronavírus-járvány miatt idén két futamot is megrendeztek.

Az osztrák aszfaltcsík óriási lépést tett a szerződéshosszabbítás felé azzal, hogy elrajtoltatta az F1-es bajnokságot, így a kontraktus kiterjesztése már csak formalitásnak tűnik.

„Ez gyakorlatilag egybeesik a Concorde Egyezmény megkötésével. Ez időközben már meg is történt” – mondta Helmut Marko az Osztrák Nagydíj jövője kapcsán.

„A nagydíj szerződésének meghosszabbítása folyamatban van, és pozitív irányba halad.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS