Osztrák Nagydíj: Végleges rajtrács - F1VILÁG.HU

Osztrák Nagydíj: Végleges rajtrács

HIRDETÉS
Nem sokkal az Osztrák Nagydíj előtt nyilvánosságra hozta a végleges rajtrácsot a Forma-1 irányító testülete, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA).
GIOVINAZZI Antonio (ita), Alfa Romeo Racing C38, action during the 2019 Formula One World Championship, Grand Prix of Austria from June 27 to 31, in Spielberg, Austria - Photo Florent Gooden / DPPI

A pole pozícióból – F1-es pályafutása során másodszor – Charles Leclerc (Ferrari) startolhat majd, mellette Max Verstappen (Red Bull) foglalhat helyet a 2. pozícióban, miután Lewis Hamilton 3 rajthelyes büntetést kapott az időmérőt követően.

A brit végül a 4. helyről rajtolhat, miután több versenyzőt is megbüntettek – főleg motorkomponens- és váltócserék okán.

Változás a szombat este kiadott előzetes rajtrácshoz képest, hogy a Williams versenyzője, George Russell a bokszból vág neki a mai futamnak, autóján ugyanis ki kellett cserélni az első szárny egyik rögzítését, és mivel az új elem eltér a korábban használtaktól, a szabályok szerint nem állhat fel a rajtrácsra.

Russell egyébként az utolsó előtti helyen végzett az időmérőn, de 3 rajthelyes büntetést kapott Daniil Kvyat feltartása miatt.

Az Osztrák Nagydíj végleges rajtrácsa:

Forrás: FIA

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!