Otthonában zaklatják Leclerc-t a rajongók, miután nyilvánosságra hozták a lakcímét - F1VILÁG.HU

Otthonában zaklatják Leclerc-t a rajongók, miután nyilvánosságra hozták a lakcímét

Magánélete tiszteletben tartását kérte rajongóitól a Ferrari Forma-1-es csapatának ifjú titánja, Charles Leclerc, miután nemrég nyilvánosságra került pontos lakcíme.

A monacói versenyző közösségi oldalain számolt be róla, az elmúlt hónapokban egyre többször fordult elő az, hogy rajongók gyűltek össze monacói lakása előtt, be is csengettek hozzá, és közös fotókat kértek tőle. Leclerc azt mondja, természetesen mindig szívesen áll a rajongók rendelkezésére, és nagyra értékeli a támogatást, ám arra kér mindenkit, tartsa tiszteletben magánéletét.

„Az elmúlt néhány hónapban valahogy nyilvánosságra került a lakcímem, ennek következtében pedig emberek kezdtek el gyülekezni a lakásom előtt, becsengettek, és fotókat, illetve autogramokat kérnek” – fogalmazott a fiatal pilóta. „Noha mindig örömmel állok rendelkezésetekre, és nagyra értékelem a támogatásotokat, arra kérlek titeket, hogy tartsátok tiszteletben a magánéletemet, és tartózkodjatok attól, hogy az otthonomhoz jöttök.”

„Megígérem, hogy megállok mindenkinek, ha találkozunk az utcán, vagy a pályán, de nem fogok lejönni, ha a lakásomhoz látogattok el. A támogatásotok – úgy személyesen, mint a közösségi médiában – a világot jelenti nekem, de van egy határ, amit nem kellene átlépni. Kellemes Húsvétot mindenkinek!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Otthonában zaklatják Leclerc-t a rajongók, miután nyilvánosságra hozták a lakcímét
Átcsábította a McLaren a Red Bull mérnökigazgatóját
Mercedes: A Red Bull idegesebb lehet, hogy közszemlére került a padlólemezük
De Vries szerzett egy jó pontot Helmut Markónál
A Red Bullt meglepte, hogy az Aston Martin meg sem próbált harcolni velük

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!