Palmer feledtetné a melbourne-i kudarcot - F1VILÁG.HU

Palmer feledtetné a melbourne-i kudarcot

HIRDETÉS
20170324051142-786c6d50

Túltette magát a melbourne-i kiábrándító szereplésen, és igyekszik tiszta lappal nekivágni a hétvégi Kínai Nagydíjnak Jolyon Palmer.

A Renault versenyzője nem tudott célba érni a szezon első versenyén, az ausztrál hétvégén pedig számos probléma is hátráltatta, ezért a vártnál kevesebb időt töltött az autóban.

Palmer reméli, ezúttal már a pénteki edzésektől kezdve jól alakulnak a dolgok, és Sanghajban a pontokért harcolhat majd.

„Tiszta lappal állok hozzá a kínai hétvégéhez, mert Ausztrália egy kicsit sokkoló volt számomra” – vallotta be a brit versenyző.

„Úgy vágok neki a sanghaji hétvégének, mintha az lenne a szezon első versenye. Nico megmutatta, hogy van potenciál a versenytempóban, szóval pontokért akarok harcolni majd.”

„Mindössze arra van szükségem, hogy több időt töltsek az autóban, ilyen egyszerű. Nagyon frusztrálóan indult a szezon az Albert Parkban, szóval szeretnék több kört megtenni, és még többet fejlődni a versenyen.”

„Számos, rajtam kívülálló dolog történt Ausztráliában, úgyhogy a csapat alaposan átnézte az autót, hogy megbizonyosodjon arról, nem lesznek hasonló problémák. Ami pedig engem illet, én is igyekszem elkerülni a falakat!”

Az ifjú versenyző elárulta, nem lesz könnyű dolguk Kínában, hiszen a sanghaji versenypálya komoly kihívásokkal állítja szembe a versenyzőt és az autót is.

„Ezen a pályán az 1-es kanyar nagyon hosszú, és vannak tempós fordulók a középső szektorban, illetve egy rendkívül hosszú hátsó egyenes. Nem könnyű tökéletes kört összerakni, hiszen nagyon különbözőek a szekciók.”

Hirdetés

„Voltak már jó versenyek itt a múltban, a degradáció általában elég magas itt – főleg a bal első abroncsé a hosszú jobbos kanyarok miatt. Szóval érdekes lesz látni, miképp boldogulunk ezekkel a gumikkal.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!