Friss hírek

Palmer szerint kellemes meglepetés a Renault formája

Kellemes meglepetés volt a Renault Forma-1-es csapatának eheti formája – ezt mondja az istálló brit versenyzője, Jolyon Palmer.


Kellemes meglepetés volt a Renault Forma-1-es csapatának eheti formája – ezt mondja az istálló brit versenyzője, Jolyon Palmer.

A francia gyártó tavaly tért vissza gyári csapatként a királykategóriába, és a konstruktőri tabella 8. helyén zárt.

Hirdetés
 

A Renault-nál azt remélik, idén sikerült megcsípniük az 5. helyet, hogy aztán az elkövetkezendő években már a világbajnoki címért harcoljanak.

A kombinált időeredmények alapján Jolyon Palmer a 6., Nico Hülkenberg a 8. helyen zárt az első előszezoni teszten. Előbbi versenyző elárulta, a Renault eheti formája kellemes meglepetés volt.

„Jelenleg kellemes meglepetés. Persze még nem tudjuk a valós erősorrendet, sok minden lesz még jövő héten” – mondta Palmer.

„De úgy gondolom, erős hetet zártunk a teljesítmény szempontjából, viszont még nem tudjuk, mit csinálnak a többiek. És azt sem tudjuk, milyen fejlesztéseik lesznek jövő héten, illetve Melbourne-ben.”

A Renault-nak azért voltak technikai gondjai, ráadásul Palmer a harmadik napon meg is pördült, ami miatt szintén időt veszített a csapat.

„Az első pár napban nem igazán voltak tiszta etapjaink. Nem a teljesítményre hajtottunk, próbáltuk gyűjteni a kilométereket. Úgy érzem, az autó jól ment, a tempón sikerült javítani, és a köridők alapján is jónak tűnünk. Úgy érzem, jó helyzetben vagyunk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!