Parádés focimeccsre készülnek Massáék

Már több ezer jegy elfogyott elővételben a ma esti – magyar hírességek és a pilóták válogatottja közötti – jótékonysági gálamérkőzésre.


Már több ezer jegy elfogyott elővételben a ma esti – magyar hírességek és a pilóták válogatottja közötti – jótékonysági gálamérkőzésre.

Gőzerővel folynak a hétvégi 26. Formula 1 ENI Magyar Nagydíj utolsó előkészületei a mogyoródi pályán, ám mielőtt még felbőgnének a motorok a Hungaroringen, az F1-es pilóták megmutatják, nemcsak négykeréken tudnak csodát tenni.

A Forma 1-es versenyzőkből álló válogatott – Sebastian Vettellel, Felipe Massával, Nico Rosberggel, Vitaly Petrovval és Vitantonio Liuzzival a soraiban – ugyanis szerdán a Szusza Ferenc Stadionban egy jótékonysági gálán csap össze a magyar hírességekből álló csapattal. Az este nyolckor kezdődő gálamérkőzésre szépen fogynak a jegyek, melyeket immáron az újpesti stadion jegypénztáraiban is meg lehet váltani 1000 Ft-os egységáron.

Lassan minden készen áll a Hungaroringen a 26. Formula 1 ENI Magyar Nagydíj megrendezésére, de a szervezők nemcsak az F1-es versenyhétvégével kedveskednek azoknak, akik szeretik a sportágat. A National Piloti, azaz az F1-es pilóta válogatott tagjai ugyanis ismét pályára lépnek Magyarországon. A Sebastian Vettel, Nico Rosberg vagy éppen Felipe Massa nevével fémjelzett gárda szerda este nyolctól csap össze egy jótékonysági gála keretein belül a magyar hírességekből álló All Star csapatával.

„Nagyon örülünk annak, hogy ismét sikerült a pilóták válogatottját egy mérkőzésre rábeszélnünk, mert így a rajongók egyszerre két látványosságot is kaphatnak ezen a héten kedvenc sportágukkal kapcsolatban. Nem lesz könnyű dolga Massáéknak, hisz nemcsak ők, hanem az ellenfél soraiban található politikusok, egykori olimpiai, világ-, és Európa-bajnokok, színészek és más hírességek is szeretik és nem akárhogy űzik a focit, így biztos vagyok abban, hogy aki kilátogat szerda este a Szusza Ferenc Stadionba, az ragyogóan fog szórakozni” – állította Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója.

A szervezés oroszlánrészét magára vállaló Frank Tamás úgy véli, a pilóták válogatottjának névsora egészen a találkozó előttig változhat.

„Az már egészen biztos, hogy Massa, Liuzzi, Petrov mindenképpen pályára lép az F1-es versenyzők közül, és Vettel és Rosberg, a két csapatkapitány is jelezte, számíthatunk a játékukra. Azonban utóbbi két pilótát a csapataik a német futamot követően berendelték a versenyen begyűjtött adatok elemzésére, így könnyen előfordulhat, hogy csak az utolsó pillanatban érkeznek meg. Idén is több magyar erősíti majd a pilóta válogatottat, hisz köztük játszik majd Michelisz Norbert, Kiss Norbert, Wéber Gábor és Mészöly Géza is. Persze a másik oldalon sem akárkik kergetik majd a labdát: Erdei Zsolt, Balogh Gábor, Dragóner Attila, Lipcsei Péter és Kovács Kokó István nevét senkinek sem kell különösképpen bemutatni” – jelentette ki a Hungaroring Sport Zrt. alelnöke.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!