Pénteken tarthatják a Horner-ügy meghallgatását - F1VILÁG.HU

Pénteken tarthatják a Horner-ügy meghallgatását

HIRDETÉS
Német sajtójelentések szerint még a Red Bull új autójának február 15-i bemutatója előtt döntés születik Christian Horner csapatfőnök jövőjével kapcsolatban.
NORTHAMPTON, ENGLAND - JULY 02: Red Bull Racing Team Principal Christian Horner talks in the Team Principals Press Conference prior to final practice ahead of the F1 Grand Prix of Great Britain at Silverstone on July 02, 2022 in Northampton, England. (Photo by Clive Mason/Getty Images)

Ahogyan arról a napokban lapunk is beszámolt, a brit szakember ellen a Red Bull osztrák anyavállalata belső vizsgálatot folytat, melyet a hivatalos közlemény szerint „nem megfelelő” viselkedés miatt indítottak. A Bild című német lap úgy tudja, Horner egy női munkatársának küldhetett el bizonyos fotókat, a zaklatási ügyet pedig igencsak komolyan veszik a Red Bullnál.

Német sajtójelentések szerint Horner csapatfőnöki pozíciója is veszélybe került, az Auto Motor und Sport című lap pedig úgy tudja, az ügy meghallgatását pénteken tartják, és várhatóan még a Red Bull Racing jövő heti autóbemutatója előtt döntenek is Horner sorsáról.

Az energiaital-gyárosok február 15-én mutatják be RB20-as kódjelű versenyautójukat. A csapat az elmúlt években parádés formát mutatott a Forma-1-ben, tavaly pedig elsöprő dominanciával nyerték meg a konstruktőri, Max Verstappen révén pedig az egyéni világbajnoki címet is.

Horner a kezdetek, tehát 2005 óta irányítja a Red Bull csapatát a Forma-1-ben, irányítása mellett az osztrák istálló hat konstruktőri és hét egyéni világbajnoki címet nyert a száguldó cirkuszban.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!