Perez: A Ferrari nagyon erősnek tűnik! - F1VILÁG.HU

Perez: A Ferrari nagyon erősnek tűnik!

Nem szerepelt túl meggyőzően a Red Bull Forma-1-es csapata a Las Vegas-i Nagydíj nyitónapján, Sergio Perez pedig úgy látja, a Ferrari igencsak ütőképes lehet a kaszinóvárosban.

A kezdeti problémák után megtartott 90 perces szabadedzésen Charles Leclerc vezetésével a Ferrarik voltak a leggyorsabb, míg Perez csak a 4. legjobb köridőt futotta. A mexikói pilóta az edzésnap végén arról beszélt, kétségkívül nem könnyű vezetni a vadonatúj utcai pályán, ám remélhetőleg a tapadási viszonyok javulni fognak a folytatásban, ahogy egyre több gumit hordanak fel az aszfaltra.

„Kihívást jelentő hely ez. A rajongókat nagyon sajnálom, de biztos vagyok benne, hogy remek versennyel tudunk majd szolgálni” — fogalmazott a rutinos mexikói. „A tapadás elég alacsony a pályán, most kezd csak megjönni, ez pedig kihívást jelent.”

Perez beszélt arról is, reményei szerint képesek lesznek megtenni a szükséges előrelépéseket szombatra, és a legjobb helyekért csatázhatnak majd, arra azonban rámutatott, a Ferrari igencsak erős formában kezdett Vegasban.

„Azt gondolom, sikerült fejlődnünk az edzés során, ami fontos volt, ennek pedig nagyon örülök. Meglátjuk, mit hoz a holnap, de szerintem a Ferrari nagyon erősnek tűnik, és nemcsak a tempójuk jó, hanem, ha megnézzük a felvételeket, a belső kamerás képeket, akkor azt látjuk, hogy valamit találhattak. De a versenyen szerintem oda tudjuk tenni magunkat.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!