Pérez a leggyorsabb a második tesztnap délelőttjén - F1VILÁG.HU

Pérez a leggyorsabb a második tesztnap délelőttjén

HIRDETÉS

Sergio Pérez volt a leggyorsabb péntek délelőtt, a Forma-1-es csapatok bahreini tesztjének második napján.


Sergio Pérez volt a leggyorsabb péntek délelőtt, a Forma-1-es csapatok bahreini tesztjének második napján.

A mexikói tehetség 33 kört tett meg az elmúlt négy órában, 1 perc 35,570 másodperces idejével pedig 64 ezreddel előzi meg a Ferrari autóját nyüstölő Fernando Alonsót.

A kétszeres világbajnok napja eredményesen telt eddig, 45 kört tett meg az 5,4 km hosszú versenypályán.

A harmadik pozíciót Jenson Button, a McLaren világbajnoka foglalja el jelenleg, ő azonban egy műszaki hiba miatt 20 kör megtételét követően kénytelen volt leparkolni autóját a pályán.

„Vizsgáljuk a problémát, mely miatt Jenson megállt a pályán délelőtt. Remélhetőleg késő délután folytatni tudjuk a munkát” – kommentálta a wokingi gárda a történteket.

Nemcsak a McLaren, a Mercedes napja sem telt problémamentesen eddig, Lewis Hamilton alatt ugyanis magyar idő szerint 8 óra után nem sokkal megállt a W05-ös. Ezzel együtt a brit versenyző volt a legszorgalmasabb délelőtt, hiszen 61 körnél jár már.

Hirdetés

Nagy meglepetésre a negyedik helyet egyelőre Jules Bianchi foglalja el a Marussiával: a francia tehetség 33 kört tett meg, 2,6 másodperccel lemaradva Sergio Pérezzel.

A Williamsnél ma Felipe Massa folytatja a munkát, ő egyelőre hatodik, Jean-Eric Vergne és Esteban Gutiérrez követi a hetedik, ill. nyolcadik helyen.

A Red Bull ma sem végez túl produktív munkát a pályán: a csapat az új alkatrészeket installálta az RB10-esre a délelőtt nagy részében, ezzel sok idő elment, így Daniel Ricciardo mindössze 15 kört tett meg.

A tabella utolsó két helyét Pastor Maldonado (26 kör) és Marcus Ericsson (22 kör) foglalják el.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!