Friss hírek

Perez: A Mercedes a favorit Oroszországban

Olaszországban egy büntetés miatt lecsúszott a dobogóról, Sergio Perez azonban azt reméli, a hétvégi Orosz Nagydíjon ismét jó formában versenyezhet majd a Red Bull.

A mexikói pilóta számára nehezen alakult a monzai hétvége: a versenyt csak a 9. helyről kezdte meg, innen kapaszkodott fel a 3. helyre, ám egy időbüntetés miatt végül elveszítette a dobogós eredményt, és csak egy 4. helyet szerzett.

A Red Bull versenyzője ennek ellenére úgy érzi, bőven voltak pozitívumai is az olaszországi versenyhétvégének.

„Tudtuk, hogy nem a monzai lesz a legjobb pálya nekünk, és sajnálatos, hogy a büntetés miatt elveszítettük a dobogót, de bőven vannak pozitívumai annak a hétvégének” – mondta Perez. „Másmilyen pálya következik most Oroszországban, szóval nagyon remélem, hogy folytatni tudjuk a jó formát, és már péntektől kezdve erősek leszünk.”

A rutinos versenyző hozzátette, nem kétséges, hogy hétvégén nagyon nehéz lesz legyűrni a Mercedest, hiszen a német istálló eddig verhetetlen volt Oroszországban.

„A Mercedes 2014 óta minden versenyt megnyert Szocsiban, szóval ők a favoritok ezen a hétvégén. Biztosan nehéz lesz legyőzni őket, de mint mindig, most is mindent beleadunk majd.”

„Kedvelem a szocsi pályát, mert nagyon technikás, gyors és ritmusos, ami szerintem izgalmassá teszi majd az időmérőt.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!