Friss hírek

Perez: A nyomás tőlem jön, nem a Red Bulltól

Semmiféle nyomást nem helyez Sergio Perezre csapata, a Red Bull – a mexikói versenyző azt mondja, ő a legfőbb kritikusa saját magának, és mindent megtesz azért, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa.

A szezon első négy versenyén a rutinos pilóta nehezen tudta csak tartani a lépést csapattársával, Max Verstappennel, ám úgy érzi, minden egyes hétvégén előrelép a Red Bull autójával.

Perez nemrég egy interjúban azt mondta, változtatnia kellett vezetési stílusán, és egyre inkább összecsiszolódik idei munkaeszközével. A mexikói pilóta azt mondja, csapata nem helyez rá nyomást.

„Minden nyomás saját magamtól érkezik. Tényleg szeretnék a maximumon teljesíteni, mert a csapat is ezt teszi. A Red Bull semmiféle nyomást nem helyez rám. Tudom, milyen munkát kell végeznem. Szóval nem kell, hogy megmondják, mit kell tennem” – mondta a Red Bull versenyzője.

Perez 2016-ban dobogóra állhatott a Monacói Nagydíjon, a Red Bull pedig tradicionálisan jó az utcai versenypályán. Az egyszeres futamgyőztes abban bízik, hétvégén esélye lesz arra, hogy megszerezze első dobogós eredményét a Red Bull-lal.

„Sokat jelentene, mert ez lenne az első dobogós eredményem a Red Bull-lal. Szóval várom már. Remélhetőleg sikerül összeraknunk egy nagyszerű versenyt, és végre odakerülünk ezekbe a pozíciókba, és elkezdjük csökkenteni a hátrányunkat az éllovasokkal szemben.”

„Sokat fogok még fejlődni, és szerintem nagy terület van a javulásra. Minden hétvégén többet tanulok az autóról. Azt gondolom, a spanyolországi, szombati küszködés egyszeri alkalom volt. Az első három versenyen szerintem remek fejlődést értünk el. A spanyolországi szombatot pedig csak felejtsük el, és lépjünk tovább!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!