Friss hírek

Perez: A Red Bull az egyetlen opció számomra

A jelenleg még a Racing Pointnál versenyző Sergio Perez azt mondja, lényegében a Red Bull jelenti az egyetlen opciót számára ahhoz, hogy 2021-ben is a Forma-1-ben maradjon.

A mexikói helyét a Ferraritól érkező Sebastian Vettel veszi át jövőre, Perez pedig kétségkívül rajta van a Red Bull listáján. Az osztrákok még nem döntötték el, hogy megtartják-e Alexander Albont a következő idényre.

A Red Bullon kívül a Haas jöhet még szóba Perez számára, ő azonban azt mondja, mivel rutinosnak számít már az F1-ben, szeretne versenyképes autóban ülni jövőre.

A mexikói versenyző Imolában lényegében kijelentette, ha nem tud a Red Bullhoz szerződni, jó eséllyel távozik a Forma-1-ből.

Arra a kérdésre, hogy a Red Bull jelenti-e az egyetlen opciót számára az F1-ben maradásra, Perez így felelt: „Határozottan így látom.”

„Szeretném a Forma-1-ben folytatni, de azt mindig is mondtam, hogy megfelelő projektnek kell lennie, megfelelő csomagnak. Mindennek passzolnia kell.”

„Nem ez lesz az első, vagy a második évben a sportban – már 10 évet lehúztam itt. Szóval amennyire folytatni akarom, annyira tudom azt is, hogy egy jó csomagnak kell lennie.”

„Az egyetlen problémám jelenleg az idő – az idő nem az én oldalamon áll. Viszonylag hamar döntést kell hoznom, mert közel vagyunk az év végéhez.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!