Költségplafon-ügy

Perez a Red Bull döntésére vár, az egy év pihenő is opció

A Racing Point csapatától az idény végén távozni kényszerülő Sergio Perez elismerte, benne van a pakliban az, hogy jövőre nem lesz helye a Forma-1-ben, a Red Bull ugyanis meglehetősen későre hagyja döntését jövő évi felállásával kapcsolatban.

Az energiaital-gyárosok még nem döntöttek arról, hogy adnak-e még egy lehetőséget Alex Albonnak 2021-ben. Ha a csapat úgy dönt, meneszti a thai versenyzőt, helyére Perez, vagy Nico Hülkenberg érkezhet.

„Jelenleg csak várnunk kell, aztán majd meglátjuk” – mondta Perez csütörtökön, Isztambulban, a Török Nagydíj helyszínén.

Hirdetés
 

„A szezon lassan a végéhez ér, és ahogy mondtam korábban, amíg a csapatok be nem jelentik versenyzőiket, minden egy opció. Az a csapat, amelyik még nem jelentette be jövő évi felállását, egy opció számomra. Szóval majd meglátjuk.”

Perez azt mondja, mihamarabb döntés kellene jövőjéről.

„Nem vagyunk már messze az idény végétől, szóval tudnom kell, mik lesznek a terveim, tudnom kell, mi fog történni, hogy meg tudjak tervezni mindent.”

„Már most is túl későre halasztódik, közel vagyunk a decemberhez.”

Perez tudja, ha nem övé lesz a Red Bull ülése, lehet, hogy ki kell hagynia egy évet.

„Már túl késő van, szóval úgy tűnik, elég későn fogom megtudni, hogy folytatom-e a Forma-1-ben, vagy sem. Szóval azt hiszem, egy év pihenő benne van a pakliban. Meglátjuk, mi történik a következő hetekben.” 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Perez a Red Bull döntésére vár, az egy év pihenő is opció
Norris pénteken még azt hitte, ez lesz a legrosszabb hétvégéjük
Perez elárulta, mi volt a szingapúri győzelem kulcsa
Leclerc nem akarta megkockáztatni az előzést Perez ellen

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!