Pérez alig várja, hogy rajthoz álljon Mexikóban

A Force India versenyzője, Sergio Pérez meg van győződve arról, a hivatalos bejelentést követően húsz év után végre tényleg ismét megrendezik a Mexikói Nagydíjat a Forma-1-ben.


A Force India versenyzője, Sergio Pérez meg van győződve arról, a hivatalos bejelentést követően húsz év után végre tényleg ismét megrendezik a Mexikói Nagydíjat a Forma-1-ben.

Bernie Ecclestone, a száguldó cirkusz teljhatalmú ura szerdán erősítette meg, mindenben megállapodott a mexikóvárosi szervezőkkel, a hivatalos bejelentést pedig magyar idő szerint tegnap este meg is ejtették az érintettek.

A Forma-1-es Magyar Nagydíj csütörtök délutáni sajtótájékoztatóján természetesen a mezőny mindkét mexikói pilótáját, Sergio Pérezt és Esteban Gutiérrezt is megkérdezték a jövőre visszatérő versenyről. Előbbi elmondta, alig várja már hazai futamát.

„100 százalékig biztos vagyok abban, hogy jövőre lesz futam Mexikóban” – mondta Pérez, amikor arról kérdezték, nem áll-e fenn a veszélye annak, hogy tavalyhoz hasonlóan ismét kikerül a naptárból a mexikói verseny.

„Tavaly is mindent megerősítettek, de nagyon nehéz helyzetbe kerültünk, hiszen rövid idő alatt kellett volna felépíteni a pályát. Most viszont nincsenek kétségek – mindannyian beleélhetjük magunkat, hogy ott leszünk, és már építik is a versenypályát. Elkezdtek dolgozni rajta, szóval biztosan ott leszünk.”

„Nem volt szerencsém eddig versenyezni Mexikóban, szóval azt hiszem, teljesen más lesz majd, mint utoljára. Nagyon lelkes vagyok már, és biztos vagyok abban, hogy sokan meglepődnek majd azon, mennyire jó lesz ez az esemény.”

„Mióta 13-14 éve elhagytam az otthonom, nem versenyeztem Mexikóban, szóval nagyszerű lesz a Forma-1 mezőnyében rajthoz állni ott.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Lépj be a paddockba! Ez történik Barcelonában!