Perez: Az F1 TV-s rendezői nem végeznek jó munkát

F1 camera, Formula 1, Formula One Management
Fotó: F1VILÁG.HU
A Racing Point versenyzője, Sergio Perez szerint a Forma-1-es közvetítések rendezői 2019-ben „nem végeztek jó munkát”, számos esetben ugyanis nem mutatták a pályán zajló izgalmas küzdelmeket.

A szezonzáró Abu Dhabi Nagydíjon Perez az utolsó körben előzte meg Lando Norrist, ezzel a brit pilóta elől megszerezte a 10. helyet az egyéni pontversenyben. A manővert viszont nem mutatták az élő közvetítésben, a versenyen győztes Lewis Hamilton ugyanis épp utolsó körét teljesítette.

A McLaren másik pilótája, Carlos Sainz eközben szintén egy utolsó körös előzéssel biztosította be 6. helyét az összetettben, ám ezt a manővert sem mutatták az élő közvetítés során.

Sergio Perez szerint az F1-es közvetítések rendezői túlságosan is megkülönböztetik az egyes csapatokat.

„A fő probléma véleményem szerint a csapatok közti különbség. Amikor a középmezőnyben zajlik a verseny ugyanolyan gumikkal, ugyanolyan aerodinamikával, ez lenyűgöző, igen. A probléma csak az, hogy nem mutatják a TV-ben” – mondta a mexikói.

„Azt gondolom, a rendezők nem végeznek elég jó munkát. De a középmezőnyben zajló küzdelem hihetetlen. Ez fantasztikus a sportnak, de a nézők is örömmel látnak ilyen versenyeket – azt szeretnék, hogy a TV-t bekapcsolva ne tudják, ki nyeri meg a versenyt. Hogyha odakapcsolnak az időmérőre, mi lesz a helyzet a három topcsapattal. Ezt biztató látni. És rajongóként én is ezt szeretném látni.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS