Perez: Az F1 TV-s rendezői nem végeznek jó munkát - F1VILÁG.HU

Perez: Az F1 TV-s rendezői nem végeznek jó munkát

HIRDETÉS
A Racing Point versenyzője, Sergio Perez szerint a Forma-1-es közvetítések rendezői 2019-ben „nem végeztek jó munkát”, számos esetben ugyanis nem mutatták a pályán zajló izgalmas küzdelmeket.
F1 camera, Formula 1, Formula One Management

A szezonzáró Abu Dhabi Nagydíjon Perez az utolsó körben előzte meg Lando Norrist, ezzel a brit pilóta elől megszerezte a 10. helyet az egyéni pontversenyben. A manővert viszont nem mutatták az élő közvetítésben, a versenyen győztes Lewis Hamilton ugyanis épp utolsó körét teljesítette.

A McLaren másik pilótája, Carlos Sainz eközben szintén egy utolsó körös előzéssel biztosította be 6. helyét az összetettben, ám ezt a manővert sem mutatták az élő közvetítés során.

Sergio Perez szerint az F1-es közvetítések rendezői túlságosan is megkülönböztetik az egyes csapatokat.

„A fő probléma véleményem szerint a csapatok közti különbség. Amikor a középmezőnyben zajlik a verseny ugyanolyan gumikkal, ugyanolyan aerodinamikával, ez lenyűgöző, igen. A probléma csak az, hogy nem mutatják a TV-ben” – mondta a mexikói.

„Azt gondolom, a rendezők nem végeznek elég jó munkát. De a középmezőnyben zajló küzdelem hihetetlen. Ez fantasztikus a sportnak, de a nézők is örömmel látnak ilyen versenyeket – azt szeretnék, hogy a TV-t bekapcsolva ne tudják, ki nyeri meg a versenyt. Hogyha odakapcsolnak az időmérőre, mi lesz a helyzet a három topcsapattal. Ezt biztató látni. És rajongóként én is ezt szeretném látni.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!