Friss hírek

Perez bajnoki címhez segítené a Red Bullt

Szeretné bajnoki címhez segíteni a Red Bull Forma-1-es csapatát 2021-ben Sergio Perez. A mexikói pilóta Max Verstappen oldalán versenyezhet jövőre.

Perez szerződtetését pénteken jelentette be az osztrák istálló: a mexikói pilóta Alexander Albon helyét veszi majd át, miután idei pazar teljesítményével meggyőzte az energiaital-gyárosokat.

„Hihetetlenül hálás vagyok a Red Bullnak, hogy lehetőséget adnak nekem arra, hogy 2021-ben a Red Bull Racing színeiben versenyezzek” – mondta a mexikói.

„Amióta csatlakoztam a Forma-1 mezőnyéhez, abban bíztam, hogy lehetőséget kapok arra, hogy egy bajnokesélyes csapatnál versenyezzek. Büszke pillanat lesz a Red Bull színeiben felállni a rajtrácsra Max mellett.”

„Biztosak lehetnek benne, hogy mindent beleadok majd a következő idényben. A csapatnak ugyanolyan győztes mentalitása van, mint nekem, és tudom, hogy azért vagyok itt, hogy teljesítsek, és hozzásegítsem a csapatot egy újabb bajnoki címhez.”

Perez nem először dolgozik együtt Christian Hornerrel, hiszen a mexikói 2009-ben, a GP2-ben a szakember csapatánál, az Ardennél versenyzett.

„Közel 12 év után újra együtt fogunk dolgozni” – üzent Hornernek közösségi oldalán Perez.

„Köszönöm, Christian Horner ezt a nagyszerű lehetőséget. Helmut Marko: nagyon boldog és hálás vagyok a belém vetett bizalomért. Nagyon keményen fogok dolgozni azért, hogy egy újabb bajnoki címhez segítsem hozzá az istállót.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!