Perez: Be voltam ragadva Ricciardo mögé - F1VILÁG.HU

Perez: Be voltam ragadva Ricciardo mögé

HIRDETÉS
Nem tudott beleszólni az élen zajló küzdelmekbe a Red Bull Forma-1-es csapatának rutinos versenyzője, Sergio Perez: a mexikói csak az 5. helyen ért célba.
BARCELONA, SPAIN - MAY 09: Daniel Ricciardo of Australia driving the (3) McLaren F1 Team MCL35M Mercedes and Sergio Perez of Mexico driving the (11) Red Bull Racing RB16B Honda on track during the F1 Grand Prix of Spain at Circuit de Barcelona-Catalunya on May 09, 2021 in Barcelona, Spain. (Photo by Bryn Lennon/Getty Images)

Perez már a szombati időmérő edzésen nagy hátrányba került, hiszen csak a 8. rajtkockát kaparintotta meg.

Bár sikerült javítani pozícióján, Perez a verseny nagy részében Daniel Ricciardo McLarenje mögött autózott, emiatt pedig elúszott az esélye arra, hogy a dobogós helyekért harcoljon.

„Mozgalmas verseny volt, már az első körtől kezdve” – mondta kissé meggyötörten a rutinos mexikói a leintés után. „Nagyon nehéz volt megelőzni Danielt, a célegyenesben rendkívül gyors volt, de aztán volt egy lehetőségem vele szemben.”

„Nem tudtam a saját versenyemet futni, be voltam ragadva mögé, és rengeteg területet veszítettünk a Mercedesszel és a Ferrarival szemben. Emiatt pedig hátrányban voltunk a versenyen.”

Perez csapattársa, Max Verstappen a 2. helyen ért célba a másik Red Bull-lal.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!