Perez biztos benne, eltűnnek majd a Vettellel kapcsolatos pletykák - F1VILÁG.HU

Perez biztos benne, eltűnnek majd a Vettellel kapcsolatos pletykák

HIRDETÉS
Sergio Perez azt mondja, „idő kérdése”, és a Sebastian Vettel Racing Pointtal kapcsolatos jövőjéről szóló pletykák eltűnnek – a mexikói úgy érzi, „elég biztos” a jövője a csapatnál.
Sergio Perez, Racing Point

A hírek szerint a négyszeres világbajnok Sebastian Vettel 2021-ben a jövőre már Aston Martin néven szereplő istállónál folytatja pályafutását – méghozzá Sergio Perez helyén, akinek egyébként 2022 végéig szerződése van a csapattal.

A mexikói korábban azt mondja, ha Vettelt leigazolná a Racing Point, nyilvánvaló, hogy neki kellene távoznia, hiszen Lawrence Stroll tulajdonos nem tenné ki a csapatból saját fiát, Lance-et.

A Spanyol Nagydíj csütörtöki médianapján viszont Perez azt mondja, biztos abban, hogy a Racing Pointnál marad, és véleménye szerint a Vettellel kapcsolatos pletykák is elillannak majd.

„Szerintem nem sokat tehetek a Sebastiannal kapcsolatos pletykákat illetően. Amit a csapattól hallottam, az az, hogy közösen akarjuk folytatni. Szóval úgy hiszem, idő kérdése, és eltűnnek ezek a pletykák” – mondta a rutinos pilóta.

Arra a kérdésre, hogy tárgyalt-e más csapattal, Perez azt mondta: „Nem, nem igazán, mivel elég biztosnak tűnik a helyem a csapatnál. Ez az érzésem. Folytatni akarjuk.”

A Vettel Racing Pointhoz szerződésével kapcsolatos pletykák azt követően erősödtek fel, hogy a német versenyző Otmar Szafnauer csapatfőnökkel egy autóban hagyta el a pályát a Brit Nagydíj után.

„Szerintem Otmar egy büszke Ferrari-tulajdonos! Hogy mit olvasok ki ebből? Semmit. Szerintem mindenki azt csinál, amit akar, főleg a pályán kívül” – mondta Perez ezzel kapcsolatban.

„Ami a Lawrenceszel való könyökpacsit illeti, nincs mit mondanom. Nem tulajdonítok neki semmilyen jelentőséget.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!